CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deutsche Welle il desfiinteaza pe Sova: nating, ignorant, incompetent

0 comentarii / 1743 vizualizări / 18 iulie 2014

Deutsche Welle dedică un amplu material fostului ministru pesedist Dan Șova, actual purtător de cuvînt, pe care ăl face, efectiv, pulbere, lăsînd deoparte sobrietatea specifică postului amintit: nătîng, ignorant, incompetent și se întreabă ce fel de guvern poate avea asemenea miniștri.

”Germania ar fi pus la cale împreună cu T. Băsescu rele contravenind intereselor României. Aşa s-ar fi semnat „tratatul fiscal”, susţine purtătorul de cuvânt al PSD. In schimb, Germania l-ar fi recompensat pe preşedinte.

Potrivit lui Şova, Băsescu ar fi fost răsplătit de Berlin cu salvarea de la demitere. Aiuritor de-a dreptul. Dan Şova a comis-o din nou. Nu e clar, la prima vedere, dacă e de râs ori de plâns. Ambele reacţii sunt riscante.

Dar, după recentele elucubraţii antigermane ale mâinii drepte din PSD a lui Victor Ponta, potrivit cărora Germania ar fi complotat, chipurile, cu preşedintele statului român semnarea de către „domnul Băsescu”, „împotriva intereselor României”, a „tratatului fiscal” se nasc, irepresebil, o sumă de întrebări.

Cum de e oare posibil ca acest ins, care răspândeşte informaţii false, cotizează la teorii ale conspiraţiei şi dă dovadă şi de o crasă incompetenţă, să fi fost ministru? Ce fel de guvern acceptă să aibă în rândurile sale asemenea miniştri ai transporturilor? Ce partid democratic suportă purtători de cuvânt de o asemenea factură?” scrie D.W.

Mai mult citește aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998