CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Deutsche Welle: ”Nicolae Ciuca face eforturi mari să lege două fraze coerente”

11 comentarii / 16216 vizualizări / 4 aprilie 2022

”De mai multă vreme, problema cea mai mare a liberalilor e că-și măsluiesc singuri alegerile, că nu mizează pe meritocrație, că nu răsplătesc munca și loialitatea membrilor care au dovedit o perioadă lungă de timp răbdare și devotament și mai ales a celor care au rezultate evidente, validate la vot, cum e cazul lui Ilie Bolojan de la Oradea sau a lui Emil Boc de la Cluj” se arată într-o analiză a Deutsche Welle.

”În schimb, Klaus Iohannis a preferat mereu lideri precari, care nu au avut nici măcar recunoașterea liberalilor: a început cu Alina Gorghiu, a continuat cu Raluca Turcan (interimar), a fost apoi Ludovic Orban, Florin Cîțu și urmează Nicolae Ciucă: generalul acuzat că și-a plagiat teza de doctorat.

Generalul are calități de front, execută ordine și dă comenzi, scurte și la obiect. Spre deosebire de Cîțu, care nu are dicție, dar are ce spune, Nicolae Ciucă e inconsistent, nu stăpânește fenomenul economic, face eforturi mari să lege două fraze coerente și nu are experiență politică: nici nu prea îi pasă, fiindcă muncește pentru el mai ales Marcel Ciolacu, liderul PSD, care pare să fie principalul său comunicator. El a fost de altfel cel mai nemulțumit de Cîțu, pentru că fostul lider liberal a demontat, în ultima vreme, o serie de inițiative populiste ale guvernului, cu argumentația că vor accentua criza economică. PNL va rămâne în continuare în umbra social-democraților, care sunt antrenați, știu ce vor și au instrumentele necesare pentru a acapara, direct sau indirect, pârghiile cele mai importante ale politicii autohtone” conchide siteul german. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. e un fel de Biden mai tanar
  ca sa-l laudam asa…..

 2. Well, dacă DW îl atacă înseamnă că e ok.

 3. Foarte bine!
  Un partid de 1%, ca atatia sunt ei „antreprenorii eroi” care ii muncesc pe altii 10 -12 h / zi, pentru 2000-3000 lei, ca sa poata ei sa ia credit si sa si faca concediu in Maldive. Mai nou, sportul national este sa aduca asiatici ( indieni, sirilankezi, etc) care accepta aceste conditii de munca si plata in comunitatea europeana. Numai naucii voteaza pnl!!!
  Asteptam alegerile, ca sa auzim alte minciuni si amagiri liberale.

 4. Putem vedea articolul din DEUTSCHE WELLE?

 5. De fapt nu este un articol din Deursche welle ziarul german in Germania, ci de o pagina ” externa”, pentru Romania, scris de un autor autohton, ceea ce e un pic diferit.
  „https://inpolitics.ro/deutsche-welle-nicolae-ciuca-face-eforturi-mari-sa-lege-doua-fraze-coerente_1824026929.html?fbclid=IwAR2tHL-mZaJwM6wBOcpWlQ7DZSo4uWojnhmdm_yAHL0Y0LUyZaQH_ISvwXQ

 6. Și dacă e de la o pagină „externa” îl face mai puțin adevărat? S-au umplut mediul online de pupători de dosuri

 7. ” Spre deosebire de Cîțu, care nu are dicție, dar are ce spune, Nicolae Ciucă e inconsistent, nu stăpânește fenomenul economic, face eforturi mari să lege două fraze coerente…”
  Un fapt este clar: primul a fost mai periculos pentru romani! Dar….iubit de straini, de multinationale…

 8. Fiți serioși oameni buni. Analiza Deutsche Welle este în fapt analiza jurnalistei Sabina Fati o individă care mai mult s-a plimbat pe banii Black Sea Trust decât și-a făcut meseria. Anii trecuți anunța că este directorul postului de radio Europa Liberă din România. Interviu Sabina Fati din anul 2019: „Europa Liberă revine în România pe fondul de degradare a statului de drept și de intensificare a discursului anti-occidental”.

 9. @dracu gol
  -sau a lu clej,petre
  mai conteaza?
  (paduchele la paduche trage).

  • Un sfat bun. Încearcă să te uiți la sursa unui articol și la cel care-l semnează. Cu timpul vei putea să înțelegi rapid cât de credibil este respectivul articol. Ăsta este semnat de SABINA FATI.

 10. Priviti poza.Ciuca cu epoleti nu are nimic uman pe chip, este o sluga fara minte, plina de sine, grasa si urat.Acest ins guverneaza o tara de 4 lei?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998