CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deutsche Welle: ”Pentru Crin Antonescu ora scadenţei se apropie vertiginos”

0 comentarii / 1223 vizualizări / 28 mai 2013

Crin Antonescu cade în sondaje rapid și brutal și a reușit să își izoleze partidul în alianța cu PSD este de părere postul german Deutsche Welle într-un comentariu recent dedicat liderului PNL.

”Dacă prăbuşirea în hăul impopularităţii va continua, după ce a debutat în ciuda zdrobitoarei victorii USL şi a antipatiei generate de fosta putere şi de preşedintele Băsescu însuşi, această vertiginoasă erodare a simpatiei ar putea deveni nu doar ireversibilă ci şi o performanţă unică în analele politologice. Ţinându-se cont de bilanţul potenţial catastrofal pe care Antonescu i-l pregăteşte partidului său, dacă ruptura în USL se va materializa, s-ar putea ca, la un moment dat, chiar şi cei mai îngăduitori observatori să încline spre un verdict supersever privind competenţa actualului lider al PNL.
Interesant este că, în ciuda acestor obiecţii şi a reproşurilor fireşti iscate de maniera pe cât de autoritară, pe atât de puţin eficientă, în care şi-a condus până acum partidul, prin excluderea mai tuturor glasurilor critice, inclusiv a celor mai valoroase, Antonescu nu se arată câtuşi de puţin în stare să-şi domolească impulsurile de lider absolut(…)Uşor curios este că acest comportament tiranic, sovietic şi totalitar i se reproşează celui care, ani la rând, a avut un program politic compus dintr-un singur punct: „jos Băsescu, dictatorul”. Pentru Crin Antonescu ora scadenţei se apropie la fel de vertiginos ca prăbuşirea cotei sale de simpatie” mai consemnează analiștii DW în material.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998