CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deutsche Welle: ”Ponta trebuie sa demisioneze”

1 comentariu / 2626 vizualizări / 19 noiembrie 2014

”Klaus Iohannis a reuşit să învingă nu doar un candidat, ci o întreagă maşinărie guvernamentală. Primul-ministru, care primitea solemn alegeri corecte, va trebui să demisioneze” scrie siteul german de limbă română Deutsche Welle.

”Cu o săptămână înainte de vot, ministrul de Externe, care a refuzat cu o stranie încăpăţânare să organizeze noi secţii de votare, a demisionat, dar succesorul său a adoptat exact aceeaşi politică, fără nici cea mai mică modificare. Spuneam atunci că guvernul face un pariu riscant, pe care vedem acum că l-a pierdut.
Cu o săptămână înainte de vot, ministrul de Externe, care refuza cu o stranie încăpăţânare să organizeze noi secţii de votare, a demisionat, dar succesorul său a adoptat exact aceeaşi politică, fără nici cea mai mică modificare. Spuneam atunci că guvernul face un pariu riscant, pe care vedem acum că l-a pierdut. Prin urmare primul ministru, Victor Ponta trebuie să-şi depună demisia. Abia după aceea viaţa politică, renăscută subit, ar mai putea să-şi urmeze cursul firesc” scriu analiștii D.W.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Analistii astia ar mai trebui reciclati. Dl/ care a scris sa spuna ce face cu majoritatea din parlament.Acum au alegeri prezidentiale nu parlamentare. Asta ori e prost,intentionat ,sau habar nu are ce se intimpla in Romania. Bine ca toaca si asta bani.Interesant ar fi sa stim pe banii cui scrie .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998