CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Deutsche Welle: Redesemnarea lui Orban duce la schizofrenie politica

5 comentarii / 4312 vizualizări / 6 februarie 2020

Siteul german Deutsche Welle critică sever planurile prezidențialo-liberale din actuala criză politică, afirmînd că o nouă propunere a lui Ludovic Orban ca premier va conduce la acte de schizofrenie politică.

”E foarte probabil ca, după adoptarea cu voturi liberale a moţiunii de cenzură împotriva guvernului liberal şi după previzibila redesemnare, de către preşedinte, a articulatului Ludovic Orban ca premier, să se producă un act de schizofrenie politică. Cine să-l înţeleagă?

România numai de schizofrenice prelungiri ale crizei ei politice şi constituţionale n-are timp.

Cine să înţeleagă că liberalii vor refuza să-şi susţină propriul cabinet? Care se va vedea totuşi înscăunat şi menţinut ”democratic” în funcţie, cu voturile discreditaţilor comunişti rebotezaţi, în virtutea groazei pesediştilor de anticipate soldate cu pierderea exorbitantelor lor pensii speciale şi cu un predictibil dezastru politic pentru PSD. Or, românii ştiu în ce situaţie este ţara. Lipsită de şcoli, de spitale şi autostrăzi, precum şi de politicieni oneşti, depopulată, grav înapoiată şi devalizată, după ce-a fost catastrofal condusă de comunişti şi postcomunişti din 1945 încoace, România numai de schizofrenice prelungiri ale crizei ei politice şi constituţionale n-are timp.” arată D.W. (B.T.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. ciuma rusiei (adica psd) e in fibrilatii? hehehe

  2. O da! Mai ales Turcan, stii aia care are inca slobozul rusesc pe creier! A stai Turcan e la pnl! Hi hi hi!

  3. Oare de ce spune DW ca in criza din tara, de multi ani, Germania si-a bagat labutele pana in gat, incepand de la politica interna si pana la cea din UE. Nemtii vad numai ce le convine lor.

  4. Ah, am uitat sa adaug faptul ca tovarasa Merkel a fost secretara tinerilor comunisti germani din RDG, taticul ei a trecut granita din Germania capitalista spre RDG din convingeri profunde comuniste, iar domnia sa s-a opus cu toate puterile unificarii celor doua tari. Cum vad ei, nemtii, bubele comuniste ale altora, dar nu cancerul din casa lor. Tot Ruxandra

  5. Nu v-a placut Ciuma Rosie ? Traiti cu Icterul Galben !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998