CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Dezastru guvernamental: PNL si USRPLUS se prabusesc, PSD si AUR cresc

8 comentarii / 4545 vizualizări / 16 august 2021

Siteul european Politico.eu, care include o secțiune dedicată sondajelor de opinie pentru fiecare țară membră a UE, relevă o situație dramatică pentru guvernarea de dreapta, cu un PNL ajuns la 18%, aproape jumătate din procentele PSD, 34%. Încă mai grav, datele sunt dinaintea crizei ”Florin Cîțu”.

Datele din 26 iulie ale sondajului Politico plasează PSD la 34%, PNL la 18%, AUR la 14%, USRPLUS la 12% și UDMR la 5%.

Căderea în sondaje a PSD de după alegeri se oprește în jurul datei de 7 mai, cînd începe lent și sigur să urce, de la 28% pînă la 34%.
În cazul PNL, scăderea mai însemnată începe în jur de 15 iunie, cînd are 23%, pentru a ajunge la 18% în 26 iulie. O scădere de 5% în cinci săptămîni e dezastruoasă, dar, atenție, datele nu au prins și actuala criză produsă de neînțelegerile privind rectificarea bugetară și dezvăluirile bombă despre premierul Cîțu.
Căderea USRPLUS începe, la rîndul ei, în 12 aprilie, cînd avea 17%, pentru ca în 26 iulie să fi pierdut deja 5 procente. Exact în aceeași perioadă începe ascensiunea AUR, de la 11% pînă la 14% în 26 iulie.
Ce vor releva datele pe luna august rămîne de văzut, dar pentru PNL, cel puțin, situația se prezintă dramatic după doar 7 luni de guvernare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Prostovanul Securității ne asigura că pesedeaua dispare singură.

  Cîțu, Cioloș și Prostanis au lucrat intens. :))))))))))))))

 2. Pesedeaua nu va depasi niciodata 1/3 din voturile exprimate si nu va guverna niciodata in forma sa proiectata de tataia Dragnila.

  PNL va scadea, poate ca va si cadea, insa numai pentru ca se opune reformelor. Usereaua va iesi de la guvernare si va creste catpaispe.

  • Așa ar vrea SRI.

   Ați supt pula ani de zile după guvernarea PDL. Să nu mâncați prea mult înainte că vin muile!!! :))))))))))))))))))))

 3. BTI-ule, nu mai veni, bre, cu date din astea ,,socialiste”! Lasa-l pe nea Florin sa guverneze pana in 2028, pe conu’ Nicolae sa se joace de-a ,,guvernul meu” si pe Cristi Borcea sa se antreneze pentru Liga Campionilor. Cu nea Florin la butoane, nu e clar daca va mai exista Romania pana in 2028. Poate doar Romania alora 1% cu lefuri de peste 3000 de euro.

 4. PNL 18 si USR 12, inseamna inca foarte mult pentru modul dezastruos in care „conduc” tara. Trebuiau sa aiba 1%. Dar asta este nivelul votantilor- desigur cu dantura perfecta, spalati (pe creier), parfumati…………………

  • Încă n-au venit reformele!!! :))))))))))))))))))))))))))

   • În peroada următoare.Marș.

    • Securist prostovan, Cuie Mîțu le-a mulțumit deja românilor pentru majorarea datoriei publice cu 50% pentru creșterea economică în W pătrat. Singurele reforme pe care le veți putea implementa fără să vă fută lumea în gură sunt majorările de salarii și pensii în aceeași măsură în care ați majorat din nou bugetele Securității.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998