CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezastru in Capitala: zeci de masini distruse de copaci in timpul furtunii de ieri noapte

1 comentariu / 1659 vizualizări / 17 iunie 2010

Furtuna de ieri noapte a făcut din nou zeci de victime în Capitală, atât din regnul vegetal, cât și din categoria vehiculelor pe patru roți.

În condițiile în care, în lipsa locurilor de parcare, și de teama ca autoturismele să nu le fie ridicate de autorități, dacă sunt lăsate de pe arterele principale, șoferii nu prea au de ales și se orientează spre spațiile mai ferite de ochii vigilenți ai reprezentanților primăriei și poliției rutiere. Aici, pândesc alte pericole, în momentul în care vântul se intensifică. De asemenea, șansele ca bucureștenii, plătitori de impozite și rovinetă să ajungă întregi la serviciu sau acasă sunt mai reduse în timpul furtunilor și chiar după. În această dimineață, un arbore de câteva zeci de tone s-a prăvălit pe bulevardul Privigetorilor din sectorul 1, îngerunând circulația mai multe zeci de minute. Norocul a fost că în acel moment pe acolo n-a trecut nicio mașină. Inspectoratul pentru Situații de Urgență București a realizat un adevărat record, în timpul furtunii de ieri noapte, intervenind în 20 de cazuri în care copacii au căzut peste mașini, avariindu-le. (Răzvan Mateescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. in imaginea alauartta ,eu observ legatura incontestabila dintre cer si pamant;se privesc in ochi;cerul vorbeste si pamantul asculta ,pamantul primeste cu drag mangaierile soarelui,ca o dezmierdare[interesanta-i imaginea ochiului !nu m-am gandit nici macar o clipa ca daca Pamantul ar avea ochi ar fi deschisi la culoare[ verzi sau albastri ,dupa cum se vede in imagine]!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998