CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezastru pe toata linia: oamenii lui Stelian Tanase demisioneaza pe capete

0 comentarii / 3014 vizualizări / 16 aprilie 2014

După ce a ratat de două ori validarea de către parlament, Stelian Tănase, directorul TVR, are tot mai multe belele: unul cîte unul, oamenii aduși în grabă de el, după instalarea în funcție, își iau tălpășița.

Principalul motiv e pecuniar: nici pînă acum vreunul dintre cei aduși de Tănase nu a încasat vreun leu pentru munca prestată, fiind duși cu zăhărelul de la o săptămîna la alta. Ultimul pretext invocat înaintea Paștilor e acela că unii dintre șefii care trebuie să semneze contractele de muncă ar fi luat concedii, și, trebuie spus, fiecare asemenea document necesită cca.17 semnături (?!!) diferite.

Informația că Tănase – cel care s-a ocupat personal de respectivele angajări, în dorința de a-și constitui o echipă proprie – e pe făraș prinde tot mai mult contur, mai ales după ce, luni, Liviu Dragnea, venit pentru o emisiune, a rămas aproape o oră la discuții de taină în biroul producătorului general Cristian Zgăbercea.

În consecință, după Paște probabil că vor părăsi TVR și restul ”tănăsiștilor”, care au avut naivitatea să creadă că scriitorul chiar are șanse să prindă șefia instituției. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998