CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9221 RON UP | 1 USD = 4.5466 RON UP | 1 GBP = 5.6028 RON UP

Dezastru PNL pe mina lui Iohannis: Boagiu a pierdut postul de vice al PPE

6 comentarii / 5188 vizualizări / 22 octombrie 2015

Congresul popularilor europeni, reunit la Madrid în ultimele două zile, a găsit o modalitate dureroasă, dar fermă, de a sancționa atitudinea sfidătoare a președintelui Klaus Iohannis, care a boicotat ultimele trei reuniuni ale PPE. Motivul, aflat de Inpolitics din surse liberale și confirmat ulterior de deputatul Vlad Nistor într-o emisiune TV, este refuzul popularilor de a o promova vicepreședinte pe Alina Gorghiu, protejata președintelui.
După ce Iohannis a refuzat să participe chiar și la congresul PPE, cel mai puternic grup politic european, congresul de la Madrid a refuzat, la rîndul său, după cum relatează România liberă, să o mai voteze pe Anca Boagiu, dintre cei 12 candidați, pentru una dintre cele 12 funcții de vicepreședinte.

În acest moment, România, deși însumează una dintre cele mai mari grupări din PPE, cu patru partide membre, nu mai are niciun reprezentant în conducere. Și mai grav încă, PDL obținuse postul de vicepreședinte pentru Boagiu, la precedentul congres, deși acesta nu se întărise, pe atunci, cu echipa europarlamentarilor PNL, ceea ce face lovitura de azi și mai usturătoare. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. 12 candidati pe 10 locuri

  2. […] aflat de Inpolitics.ro din surse liberale și confirmat ulterior de deputatul Vlad Nistor într-o emisiune TV, este […]

  3. […] aflat de Inpolitics.ro din surse liberale și confirmat ulterior de deputatul Vlad Nistor într-o emisiune TV, este […]

  4. Nu mai au ce fura.PPE -grupare mafiota satanista.

  5. Cat or fi pompat PDL-ul si Basescu pentru numirea lui Boagiu in 2012? S-or fi terminat banii…. Dar Valean ce functie ocupa? Nu a primit si ea un oscior pentru fapta inteligenta a somnorosului ei sot, aceea de trecere a PNL-ului la PPE?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998