CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezlegarea Elenei Udrea

0 comentarii / 2891 vizualizări / 29 octombrie 2014

Maurul si-a facut datoria. Maurul poate sa moara. Dorin Cocos e bun de impachetat. De catre Directia Nationala Anticoruptie. Si, apoi, de judecata. Si de condamnat. Elena Udrea a rupt, la timp, lanturile. Si, vorba lui Traian Basescu, nu mai trebuie legata, in continuare, de Cocos. Ci lasata sa zburde libera. Si de Cocos, si de DNA.
In definitiv, acoperirea a functionat. Traian Basescu a cunoscut-o si a inceput sa o aprecieze pe distinsa Elena Udrea cu mult timp inainte ca Dorin Cocos sa-i fi varat acesteia verigheta pe deget. La Consulatul Roman de la New York. Pentru a fi cat mai vizibil evenimentul. Si cat mai clar faptul ca Udrea traieste, cu acte in regula, cu un barbat. In felul acesta imaginea publica a lui Traian Basescu a putut fi protejata. Cat de cat. Si nu intamplator, ci tocmai din acest motiv, Cocos trecea des pe la Cotroceni. Ca sa fie vazut in prezenta presedintelui, dar insotit de doamna sa oficiala. Chiar si Traian Basescu a transpirat putin. In sensul ca le-a imprietenit pe doamne. Pe doamna Udrea si pe doamna Maria. Apoi, pe Elena si pe Elena. Ca de altfel, si pe Elena cu Ioana. Familie mare. Sa spunem, politica. O familie extrem de complexa, daca stai sa te gandesti putin, asa cum spunea Freud.
Dorin Cocos si Elena Udrea au facut trafic de influenta. La greu. El, ca intermediar. Insa, in calitate de om al puterii. Consilier prezidential, apoi membru, si nu de orice fel, al mai multor guverne Boc. Cand s-au apropiat de soroc, adica de exit-ul lui Traian Basescu din functia prezidentiala, cei doi s-au desfacut. Au divortat de comun acord. Facand si comunicate in acest sens. Pentru ca treaba sa fie publica. La fel de publica cum a fost si alianta nuptiala din Consulatul Roman de la New York. Notarul a rezolvat detaliile. Cele financiare. Elena Udrea si-a luat partea ei. S-a spart, vezi doamne, regimul comunitatii de bunuri. Si ce urmeaza?
Acum fiecare a apucat-o pe drumul lui. Elena Udrea transpira pentru a deveni succesoarea lui Traian Basescu. Noua locatara de la Cotroceni. In aceasta calitate, daca va fi sa fie, il va pune, cel putin pentru inceput, sef de cabinet pe Traian Basescu. Rocada mare. Si Cocos a luat-o pe drumul lui. In arest. Fiecare cu destinul si cu banii sai. Pardon! Cu banii nostri.
De aceea nu cred ca este deloc intamplatoare recomandarea facuta de Traian Basescu acelor procurori DNA care lasa impresia sau chiar fac acest lucru ca s-au catapultat in banca noii puteri. Adica, in curtea lui Victor Ponta. Ce le spune Basescu in ceas de seara , in direct, la un post national de televiziune? Sa desparta graul de neghina. Sa constate ca Udrea nu mai este sotia lui Cocos. Sa nu-i ia la gramada. Sa nu-i asocieze. Sa nu-i transforme in grup criminal organizat. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998