CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Dezvaluire a lui Ponta: Dragnea mi-a propus casa in Brazilia

4 comentarii / 3111 vizualizări / 11 septembrie 2019

Fostul lider pesedist Victor Ponta a dezvăluit într-un interviu că Liviu Dragnea i-a propus la un moment dat să își ia și el casă în Brazilia, dar că l-a refuzat pentru că nu îi vedea rostul. Reamintim că Dragnea a dezmințit permanent dezvăluirile presei privind proprietățile sale din Brazilia, afirmînd că nu are așa ceva.

Invitat la emisiunea ”Starea nației”, fostul premier Ponta a declarat că discuțiile sale private cu Dragnea se prezentau total diferit de cele cu Viorica Dăncilă, pentru că ”Dragnea e orice, dar nu prost”, adăugînd: ”el avea o frustrare, își dorea întotdeauna ce nu a avut, adică recunoaștere….Pînă la urmă, și poza aia cu Trump, la ce-ți trebuie? Știu că mi-a zis odată: ”Fii atent, vii cu mine în Brazilia, ca să avem acolo…Și l-am întrebat, Liviule, dar la ce îmi trebuie mie o casă în Brazilia, nu te supăra că te întreb, nu că nu mi-ar plăcea? El voia, cumva, să…Și stai așa, că poate vreau să merg odată în America, poate vreau să merg în Dubai, de ce ar trebui să îmi iau o casă în Brazilia? Avea chestia asta, să aibă el, să fie ale lui. Ca și cu insula Belina, l-am întrebat cînd am aflat că e a Tel Drum, ”Mă da tu ești nebun, la ce îți trebuie să ai insula ta?”. ”Nu, că aici vorbim, nu ne vede nimeni, nu ne înregistrează ăștia!…”. De acolo i s-a tras, de la suspiciunea asta, că toată lumea îi vrea răul”.
Fostul premier a mai dezvăluit că, în discuțiile lor, Dragnea avea tot timpul teama de pușcărie, adăugînd, filosofic: ”Uite cum e viața: pînă la urmă nu l-am doborît nici eu, nici Iohannis, l-a doborît Viorica, fata lui neconflictuală de la Videle, pe care a adus-o el. Morala e că nu e de la cine ți-o pregătește, e de la cine se nimerește!”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Dacă Dragnea nu e, nimic nu! Aceeași supa reincalzita cu „monstrul” Dragnea care baga spaima în fetele mari din politica.

  2. Ce mizerie de om! Nici Basescu nu poate cobori mai mult si daca asta e profilul acoperitului din servicii, nu ne mai miram ca am ajuns aici…Totusi, cata ura, pare ca Dragnea i-a cazut greu de tot la stomac, poate aflam si parerea teleormaneanului si secretele detinute de ala, chiar sa-l ascultam la nesfarsit pe unul care tradeaza cum respira si sa ne facem ca asta chiar exista, numai pentru ca tutorii lui il scot din soft ca sa nu-i piara samanta…

  3. naravuri de militian,asta a vazut in familie,la tacsu….

  4. Suspiciunea exagerata este un simptom de baza al paranoiei. Aici Ponta l-a observant correct pe pacientul Dragnea. In rest, greseli peste tot:

    1. Oferta de casa din Brazilia era facuta ca un fel de infratire a infractorilor, un fel de juramant sacru care I-ar fi securizat pe amandoi impotriva delatiunii si a tradarii celuilalt. Dar lui Ponta nu i s-a predat asta la Gradistea.

    2. Ca Dragnea n-ar putea fi acuzat in niciun caz de prostie. Ba a fost si este inca prost gramada, macar si pentru ca el singur a recunoscut-o („doar n-o sa ma duc ca prostul la puscarie”). Lasand misto-ul de o parte, chiar trebuie sa fii prost gramada ca sa-ti inchipui ca poti sa-ti impui propria putere de decizie intron stat ca Romania fara sprijinul structurilor securitatii statului si sa te bazezi doar pe alde Valcov, Larguta, Codrin sau Viorica Vasilica.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998