CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire: Ambasadori straini mi-au cerut sa o propun pe Kovesi la DNA

15 comentarii / 7579 vizualizări / 18 februarie 2021

Laura Kovesi a fost numită șefă a DNA, în 2013, cu implicarea directă a marilor ambasade străine de la București, care i-au cerut explicit acest lucru premierului Victor Ponta, autorul propunerii.

Chestionat azi de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla dacă are regrete că a propus-o pe Kovesi la DNA, în 2013, Ponta a explicat: ”Am crezut că fac un lucru bun atunci în 2013 și ca orice lucru bun în viață, nu rămîne nepedepsit, ca dovadă că mi-a arestat toată familia. Asta e”.

Întrebat concret și direct dacă au existat solicitări din partea ambasadorilor străini, în frunte cu cel al SUA, pentru propunerea lui Kovesi, fostul premier Ponta a confirmat fără să clipească: ”Foarte mulți ambasadori, sigur că mi-au spus, dar nu are rost să dăm vina pe ei… I-am ascultat, așa îmi trebuie, familia mea a suferit din cauza unei proaste decizii din partea mea”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Ce împăciuitor și ce generos a fost Puie Monta cu toate jegurile Securității, pe voturile românilor.

  Unde l-a durut pe el atunci de românii batjocoriți, tot acolo îi doare și pe ei acum de Puie Monta.

 2. Gaura Kurvuta Kobeshita a ajuns procoror ioropean pe filiera beslegei imputite soros, cel care controleaza justitia din multe tari europene, ca sa aiba besleaga si subumanii lui, imunitate.

  • Cand o crapa mosu ce-o sa mai comentezi bre?

   • Bre, o sa comentez despre tine cum te sparge la cacarica fii-su , bastardu subuman shidov pe care l-a facut besleaga dintr-o laba trista aruncata intr-un gaos shidovesc

   • Îi dăm înainte cu securiștii proști ca tine, subordonați departamentului Soros al CIA. Cum naiba să moară departamentul colonii de sclavii al CIA?

  • Poate nu stiai, dar atunci cand esti mort, pentru tine nu mai inseamna nimic, e greu pentru cei din jurul tau. La fel si cand esti prost.

   • De asta au de suferit românii din cauza Securității. E tot mai greu.

 3. Slugi, slugi, slugi. Slugi ati fost, slugi ati ramas. Dar se pare ca va place sa pupati condurul strainilor doar pentru a va mentine in scaune.

 4. Puidemonta ne spune linistit ca se astepta ca daca o propune pe Luluta sefa la DNA va putea sa fure linistit cu toata familia si cand colo … ce sa vezi, teapa. Hai sictir bah ratatule, monument al nimicniciei, jolly jocker al looserilor

  • Muie Ponta spune că a fost la fel de prost ca tine crezând că Securitatea nu-i va hărțui familia dacă e slugă ascultătoare. :))))))))))))))))

 5. Pai atunci trebuia să demisionezi…
  Rușine să îți fie…
  Politic ești expirat ….

 6. Vrem Luluta Presedinte.
  Cred ca or sa se beleasca multi la ciocanele, sa mi te tii atunci Costa Rica si Dubai.

  • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

   Puluța l-ar prinde pe Isus de cuc dacă scapă fără pârnaie. :)))))))))))))))))))))

 7. @ Sunteţi de părere că la încheierea guvernării şi predarea mandatelor partidele politice ce guvernează nu ar trebui să lase un nivel mai mare al datoriilor decât cel pe care l-au preluat, guvernelor ce preiau guvernarea, ?

 8. […] Întrebat concret și direct dacă au existat solicitări din partea ambasadorilor străini, în frunte cu cel al SUA, pentru propunerea lui Kovesi, fostul premier Ponta a confirmat fără să clipească: ”Foarte mulți ambasadori, sigur că mi-au spus, dar nu are rost să dăm vina pe ei… I-am ascultat, așa îmi trebuie, familia mea a suferit din cauza unei proaste decizii din partea mea”, informează Activenews. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998