CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire bomba: Atanasiu, debarcat de la Aparare din cauza nevestei

4 comentarii / 5754 vizualizări / 3 iulie 2015

S-a lămurit, după ani și ani de zile, în fine, misterul debarcării liberalului Teodor Atanasiu din guvernul Tăriceanu, unde deținea portofoliul Apărării. Cel care a clarificat problema e fostul președinte Traian Băsescu, într-un interviu pentru gandul.info, în care a explicat că acesta a demisionat și nu a fost revocat din funcție, cum cred mulți, pentru că nu a rezistat presiunilor psihologice la care l-a supus șeful statului. De ce l-a presat, totuși, Băsescu?

Băsescu a explicat, în interviu, de ce a ținut morțiș să-l înlăture pe Atanasiu din guvern: pentru că, în timpul reuniunilor ministeriale ale NATO, la care acesta lua parte reprezentînd România, ”el nu stătea, pleca la plimbare cu doamna Bișboacă (soția fostului ministru n.n.), se plimba prin oraș, nu avea poziții la reuniuni și nici nu înțelegea ce se discută, la NATO nu e ca la UE, limba oficială e engleza”.
Întrebat de unde avea respectivele informații, fostul președinte a spus că din informările pe care le primea de la respectivele ministeriale NATO. (B.I.)

 

foto: evz.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Tase s-a nascut ridicol.

  2. Un bou în Post Mare, drept cam ciudat vine, dar asta se-ntâmplă în oricare loc.! Decât multă minte, e să ai mai bine, O dată în viață, un dram de NOROC!!!

  3. Caderea lui se datoreaza greselii facuta impreuna cu Tericeanu de a considera ca stie bine sitiatia din TO, permitandu-si sa aiba pareri diferite de cele ale aliatilor din NATO. Asaa ca, nu coanaJoitica l-a dat jos. Le-ar fi placut unora ca”gâfâitul sa cada din motive conjugale. Nu domnule, inabilitatea sa manageriala si strategica l-au pus la pamant.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998