CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire bomba: Basescu si Vantu sunt vecini la Corbeanca si s-au vizitat

0 comentarii / 1918 vizualizări / 6 octombrie 2011

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu face o afirmație spectaculoasă, într-o declarație acordată Inpolitics, avînd ca punct de plecare editorialul de azi al acestuia, potrivit căreia Vîntu i-a fost de mai multe ori gazdă primitoare actualului președinte, Traian Băsescu, în vila de la Corbeanca. O temă lansată acum doi ani de însuși Vîntu, dar stinsă suspect de repede.

”Sorin Ovidiu Vantu a fost, pana in urma cu circa 2 ani, in relatii apropiate cu Presedintele Traian Basescu. Prin interpusi, cum ar fi Udrea, Blaga si Videanu, sau nemijlocit, intrucat s-au intalnit de mai multe ori, inclusiv in domiciliul omului de afaceri din Corbeanca. In vecinatatea caruia familia prezidentiala detine ditamai viloiul” scrie Roșca-Stănescu în editorialul de azi al CorectNews, preluat și de siteul nostru.

Contactat de Inpolitics, ziaristul, un apropiat al lui Vîntu, dar și un fost apropiat al lui Băsescu însuși, afirmă că Băsescu l-a vizitat nu odată, ci de mai multe ori pe Vîntu, în casa acestuia de la Corbeanca.

Pentru prima dată, reamintim, Vîntu a vorbit despre niște întîlniri de taină cu Băsescu în decembrie 2009, înaintea alegerilor prezidențiale, cînd a spus, la Realitatea TV, că a avut cu acesta întrevederi în mai multe rînduri, după ce devenise președinte al țării, atît la inițiativa unuia, cît și a celuilalt, după caz, fără a preciza locul evenimentelor, cu excepția unei întîlniri secrete într-o parcare din Tîncăbești.
În același interviu, Vîntu a promis detalii pentru ziua de 7 decembrie, după turul doi al alegerilor, dar acestea nu au mai venit nici pînă azi.

Roșca Stănescu spune, astăzi, că cei doi s-au întîlnit chiar în casa lui Vîntu de la Corbeanca: ”Băsescu are acolo o vilă unde vine, cînd și cînd, și e chiar în apropierea vilelor lui Vîntu și Nistorescu. El l-a vizitat acolo de mai multe ori, după 2004, pe Vîntu și pot să vă spun că există și niște înregistrări care pot dovedi acest lucru. Relația s-a rupt abia după ce Vîntu a ales să îl sprijine pe Geoană la președinție, în 2009, dar vizitele respective au avut loc pînă la momentul rupturii, în 2009. Știu că Vîntu a vrut să vorbească public, la un moment dat, despre acele vizite la el acasă, dar s-a răzgîndit, din motive pe care nu le cunosc nici azi”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998