CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Dezvăluire-bombă: Cum îi dădea Macovei lui Soros raportul despre protestele #Rezist

8 comentarii / 7805 vizualizări / 18 octombrie 2022

”Era o seară de martie în 2017 când, într-un aeroport aglomerat din New York, m-am trezit umbrit de silueta unui europarlamentar român – persoană publică recunoscută la Bruxelles pentru „lupta anticorupție” și integritate. Ne-am salutat cordial și, cu zâmbetul pe buze, am întrebat-o pe Monica Macovei: „Cu ce drumuri prin America?”. Răspunsul a venit prompt: „Sunt aici la invitația lui George.” Surprins de nonșalanța replicii, am ținut să verific: „George Soros?”. „Da, am fost chemată să discutăm despre protestele din România”.”

Dezvăluirea de excepție aparține cărturarului Mihail Neamțu și e făcută ieri pe blogul propriu, conform Flux24.

”Interesant, mi-am spus: un tehnocrat și un plutocrat dezbat mișcările de stradă. Doar atât? Niciun om inteligent nu traversează oceanul doar pentru niște povești la cafea. Dialogurile între politicieni și miliardari sunt rareori triviale și foarte adesea strategice. „Și tu, Mihai? Ce vânt te aduce pe-aici?”, m-a întrebat Monica. „Păi… briza libertății”, i-am spus rapid, cu aluzie la înfrângerea lui Hilary Clinton. Discuția noastră n-a durat prea mult, căci eu — umil pasager cu bilet „economy” — n-aveam acces la „Business Lounge”. Ne-am despărțit civilizat, dar melancolic.
Mi-a fost evidentă, atunci, diferența dintre un antreprenor onest, deci limitat în resurse, și reprezentanții „elitei” globaliste, răsfățați cu nesfârșite granturi, stipendii sau funcții în instituții sau organisme transnaționale. Îmi plătisem singur din propriul buzunar biletul transatlantic, în timp ce europarlamentarul nostru (remunerat din taxele românilor trimise la bugetul comun al Uniunii Europene) se prezenta euforic și obedient la întâlnirea cu finanțatorul Stângii progresiste de pe întreg mapamondul.
Eu vizitam părți importante din America suburbiilor republicane, la invitația unor biserici și familii de creștini harnici și patrioți, în timp ce oficialul român primea lumină de la un miliardar atașat de Black Lives Matters & Antifa.
Ulterior, am aflat „pe surse” că Monica Macovei a participat și la ultima nuntă privată a lui George Soros, întrupând cu eleganță principiul sacrosanct al separației între politică și bani. Câtă distanță între un fost procuror al Republicii socialiste și un magnat anchetat pentru fraude financiare! Am înțeles atunci că despărțirea noastră din „LaGuardia” era definitivă(…)

Nu poți combate corupția la Bruxelles, fiind sluga contorsionistă a unui speculant condamnat în 2002 de justiția franceză pentru tranzacționarea a 95.000 acțiuni ale companiei Société Générale pe baza unor informații care nu se aflau în domeniul public” mai scrie Neamțu.

În luna anterioară, de menționat, presa din România dădea publicității o fotografie spectaculoasă, în care Macovei și Soros pozau într-un grup de mai multe persoane. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Deşi Maya Sandu e mai prietenă şi apropiată de Alexander Soros, fiul de 37 de ani al magnatului evreu, care a preluat activitatea Fundaţiei Soros spre noi culmi ale globalizării.

 2. „America conduce așa cum conduce Satana. De aceea iranienii l numesc Marele Satan. Ea guvernează prin corupție morală și răspândește această corupție morală în întreaga lume sub pretextul răspândirii preocupării noastre cu privire la drepturile omului.”

  https://steemit.com/morality/@prescottpaul/e-michael-jones-on-morality-and-democracy

 3. Nu Neamțu asta era la geam cu Macovei arunci după referendumul privind demiterea lui Băsescu? Sau după turul 2? Nu mai contează! Cert este ca baba după ce l-a babardit pe acest geniu cu factura de mii de euro la telefon i-a dat cu flirtul! Iar tânărul sedus și abandonat acum scuipa unde a lins!
  Ca asa e în tenis!

  • Era la al doilea referendum de demitere a lui Basescu (cel din 2012), la geamul de la baia unei case private unde se organizau sustinatorii lui Base (casa unei masoance din Bucuresti). Premierul de atunci, Victor Ponta, a refuzat sa aplice rezultatul referendumului (caci Basescu a fost demis prin votul popular), caci asa i-a cerut lui Ponta nenea Mark Gitenstein (ambasadorul evreu al SUA).
   Alt barbat politic ar fi fost Ponta (nu pisoiasul lui Base) daca avea curajul sa nu asculte de comenzi straine si sa aplice rezultatul refendumului prin procedura legala ce revenea guvernului.
   Si din acest motiv Ponta nu are cum sa mai aiba un mare viitor politic. Ponta tremura si in fata serviciilor secrete romanesti.

   • Ponta tremura infata oricui ii aduce aminte de tinerețile zburdalnice și pârdalnice, când se iubea sincer cu alții!
    Dar asta e o alta discutie!
    Mulțumesc pt confirmare!

    • tendinte de stanga,dap,progressiste

  • 1.neamtu a facut stanga-mprejur si a ajuns in dreapta
   (stanga pt. ca acolo stateau bolshevicii in parliamentu francez nou noutz creat de ei….ca sa aiba loc si dreapta…)
   2.referenduun pt. demitere 2012,
   Ponta speriat:
   -si ce facem acum?
   Dragnea relaxat:
   -furam pentru Basedie!
   (pushcarie pt. ca a furat pt. Petrov, pentru Unchiu Sam,
   e chiar de coma Karma asta)

 4. & Foaie verde care nu e dolar,
  Popularul la români e și mai popular
  Când nu are bani în buzunar și se împrumută la orice panglicar,
  Care tipărește euro și dolar,
  Ca să dea la specialiștii care nu au habar, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998