CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire-bomba: Guvernul Ciolos a castrat ”Doi si un sfert” pentru a acoperi ministri infractori

4 comentarii / 25747 vizualizări / 7 februarie 2017

Președintele sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, aduce acuzații grave guvernului Cioloș, despre care afirmă, în direct la Antena 3, că a reorganizat, printr-o ordonanță de urgență, serviciul secret al MAI, celebrul ”Doi și un sfert”, doar pentru a șterge urmele unor fapte penale comise de miniștri.

”Ordonanța 76/2016 a guvernului Cioloș a distrus ”Doi și un sfert”-ul pentru că erau informații care vizau niște miniștri din guvernul lor, pentru niște infracțiuni. Au ”dat foc la casă” cu această ordonanță neconstituțională. Dosarele de urmărire informativă au fost rase, din noiembrie s-a tot lucrat acolo, iar polițiștii care dețin acele documente sunt trași pe dreapta, li se ridică certificatele de acces la informații clasificate și în locul lor sunt aduși alți oameni, caporali și jandarmi și alți oameni, care să le fie fideli și care să nu priceapă fenomenul. Au plecat 700 de polițiști după această ordonanță pentru simplul motiv că nu au vrut să devină militari” a spus Dumitru Coarnă.
Sindicalistul a mai dezvăluit, în emisiune, drept exemplu de abuz, cazul unui polițist din Bîrlad care a fost arestat de procurori anul trecut, sub acuzația că a efectuat 4 drumuri în interes propriu cu mașina de serviciu și a făcut, tot în interes personal, cîteva copii xerox la aparatul secției. Acesta a fost săltat de mascați din plină ședință, încătușat și i s-a dat mandat de 30 de zile de arest, situație care a stupefiat și indignat întreaga poliție bîrlădeană. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Coalitia de la guvernare sa nu aprobe aceasta ordonanta in Parlament, si serviciul sa fie repus in drepturi.

  2. Are dreptate Livia. Actualul parlament să nu aprobe ordonanță lui ciolos.

  3. Cum ramane cu cei care alaturi de Ciolos au distrus DGIPI ? Cu cms sef Dumitrache Silviu, fiul infractorului Dumitrache fost colonel SRI condamnat cu suspendare pentru infractiuni de coruptie si ginerele interlopului sindicalist Luca, care ajuns peste noapte sef al Directiei Informatii a sprijinit SRI IN DISTRUGEREA DGIPI ? Cum ramane cu Chestorul Gheorghe Nicolae si cms sef Vaduva Rares care in calitatea de ofiteri SRI au distrus efectiv unitatea prin comiterea de fapte de coruptie? Cum ramane cu infractorii Gelu Oltean, Popa Gheorghe si Zarnica Nelu infractori de notorietate publica care in sefi ai DGIPI au deturnat fondurile unitatii ? Cum ramane cu Mihai Marculescu actualul sef al DGPI racolat inca de pe bancile facultatii de SRI care efectiv a distrus unitatea trimiand fortat ofiterii cu experienta ai unitatii la pensie? TREZITI-VA DOMNULE PREMIER GRINDEANU LA REALITATE ABROGATI OUG 76 PRIN CARE S-A DESFIINTAT DGIPI SI GASITI MIJLOACELE LEGALE NECESARE PENTRU A FI ADUSI IN FATA LEGII ACESTI INFRACTORI CARE PRIN ACTIUNILE LOR AU SUBMINAT SECURITATEA NATIONALA A ROMANIEI.

  4. Tradatorii au distrus un serviciu de valoare pentru a putea vinde ce a mai ramas din tara asta fara a fi deranjati de careva! Au adus toti incompetentii din esalonul 5 al SRi pe care i-au pus sefi, au distrus oameni si destine, dar mai nasol e faptul ca au pus in pericol siguranta nationala a Romaniei prin blocarea unor mandate de supraveghere tehnica ori de siguranta naționala. Infractori periculosi nu au mai putut fi documentati deoarece aceasta structura se zbate intre viata si moarte, oamenii se feresc sa se mai intoarca din cauza, incompetentei existente. Sute de ofiteri valorosi au fost trecuti pe linie moarta sau vor fi acaparati de structuri in care vor fi marginalizati

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998