CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvăluire Dîncu: Pesediștii se tem că nu se mai face rotația premierilor

6 comentarii / 3392 vizualizări / 20 decembrie 2022

Fostul ministru Vasile Dîncu dezvăluie că rotația premierilor în primăvară nu e bătută în cuie și că în culisele PSD există temeri că ștafeta la palatul Victoria nu va fi predată de liberali.

Întrebat dacă crede că va funcţiona această rotativă a premierilor, Dîncu a răspuns, într-un interviu pentru Prima News, citat de News.ro: ”Asta este o supoziţie greu de făcut fiind convins sută la sută. Eu cred că va funcţiona, noi suntem hotărâţi, PSD, să mergem acolo cu Marcel Ciolacu premier, aşa cum ne-am înţeles. Sigur, în underground-ul politicii, unde sunt de multă vreme, sunt mai bătrân, acolo există temeri din partea tuturor. Şi pesediştilor le e teamă că nu se va întâmpla asta, că peneliştii nu se vor ţine de cuvânt, există şi la PNL această idee că nu se poate să dăm noi puterea, mai bine facem alegeri anticipate, pe care dacă le-am face, s-ar putea să avem o surpriză şi PSD şi PNL şi să crească aer şi alte partide”, a arătat Dîncu.

Potrivit fostului ministru, comasarea alegerilor ”nu crede că este o chestiune chiar democratică şi constituţională” dar se va discuta în coaliţie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. besedistilor sa le fie frica ca nu mai au OO. Daca johannus nu pune un pesedache PM, imediat suspendare si acuzare de tradare pentru A,B,C, etc.
  tot in genunchi jucati, tot in genunchi gandati, idiotilor?

 2. Dancu e un dobitoc ardelean, din grupul de la Cluj, care ar vrea ca la Bucuresti romanii sa se sfisie la propriu.
  Greseala PSD este ca aduce mereu ardeleni si bacui in functii inalte in stat, pe unii care nu vad cu aochi buni apartenenta la Romania a regiunilor din care provin.
  De aceea PSD va pierde alegerile , fiindca nimeni nu mai suporta aceste masinatiuni imbecile(macar de ar fi inteligente, dar nu e glagorie….)

 3. Dragnea a fost criticat ca ”era peste tot”, desi nu a fost prim-ministru. Acum Ciolacu e peste tot, chiar maI mult decat Dragnea, si mai vrea sa fie si prim-ministru. O persoana fara cultura si fara orizont care nu face altceva decat sa se inchine acelorasi idioți de la UE si SUA.

  • Sunt mai buni premierii dati de liberali, zici? Au cultura si orizont?

 4. @ Dacă sunteți de părere că legislația ce nu asigură și menține stabilitatea prețurilor, așa cum stabilește legea de organizare și funcționare a BNR, contribuie la încălzirea globală , poluare, la gestionarea neeficientă a resurselor, risipă deci, chiar și la conflicte între specii și indivizi ai aceleiași specii, ?

 5. & PSD e un partid de membrii harnici, au furat ca să muncească, ? Liberalii cer de la români despăgubiri că, Mociornița, Moghioroș, Grecenii, Malaxa și alții ca ei au coit cu muierile și amantele, ? Care vă simțiți responsabili să dați despăgubiri ălora de au coit înainte de 1945 și nu v-au făcut pe voi, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998