CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire grea: Hunter Biden – intilniri de afaceri in casa secretizata a taticului

2 comentarii / 4237 vizualizări / 16 iulie 2022

În timp ce dezvăluirile despre fiul lui Joe Biden și afacerile sale dubioase se țin lanț peste ocean, cotidianul New York Post furnizează azi o informație explozivă, legată de locul în care Hunter Biden obișnuia să se vadă cu lideri politici și afaceriști cu greutate, pentru discuții importante. E vorba de Observatorul Naval din Washington, o zonă care ar putea furniza protecție maximă în fața privirilor curiose și a interceptărilor nedorite.

Hunter Biden ar fi folosit Observatorul Naval drept centru de întâlnire cu lideri politici și de afaceri străini, în perioada în care Joe Biden a fost vicepreședinte, scrie NYP.

Hunter Biden s-a întâlnit cu tatăl său de cel puțin 30 de ori la Casa Albă sau la reședința lui de vicepreședinte, adesea la doar câteva zile după ce se întorcea acasă de la excursii de afaceri în străinătate.

Mic dejunuri, prânzuri și alte petreceri între 2008 și 2016 ridică semne de întrebare dacă Hunter transmitea mesaje către tatăl său în numele clienților străini și aruncă noi îndoieli cu privire la negările repetate ale președintelui că ar avea vreun rol în afacerile umbrite ale fiului său în străinătate. Întâlnirile au fost găsite într-o revizuire a calendarului personal de pe laptopul abandonat al lui Hunter Biden. Eric Schwerin, președintele companiei de investiții a lui Hunter Biden, Rosemont Seneca Partners, a vizitat adesea Observatorul Naval pentru întâlniri cu vicepreședintele de atunci Joe Biden, mai scrie ziarul.

Observatorul Naval, aflat în Washington, este o agenție extrem de importantă, care furnizează date esențiale ministerului apărării și marinei SUA. Pe terenul observatorului se găsește și misterioasa reședință a vicepreședinților americani care, spre deosebire de Casa Albă, nu e niciodată accesibilă publicului și, în plus, beneficiază de un buncăr secret. Sau, mai corect, a fost secret pînă cînd pe Biden l-a luat gura pe dinainte acum cîțiva ani și a divulgat existența lui.

Dacă Hunter abuza de poziția tatălui și își derula întîlnirile de taină la casa izolată de public și cu buncăr – e ca și cum EBA și-ar fi serbat aniversările la Cotroceni, pe vremea lui Băsescu – ar putea fi tocmai grație securității pe care locul o oferă, o garanție că nu erau remarcați ori interceptați. Ceea ce sporește semnele de întrebare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] inPolitics: DEZVALUIRE GREA: HUNTER BIDEN – INTILNIRI DE AFACERI IN CASA SECRETIZATA A TATICULUI […]

  2. Gruparile de crima organizata economica din Romania suntmici si amarate pe langa criminala si mafiota famiglie Biden.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998