CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Dezvaluire-soc a unui ofiter DIE: ”Basescu turna marinarii la Securitate”

5 comentarii / 7307 vizualizări / 16 septembrie 2015

Despre Silvian Ionescu se știe că a fost ofițer specializat în spionaj în cadrul structurilor ceaușiste, acționînd în Europa de vest, calitate în care l-a avut în subordine pe Traian Băsescu, în perioada cînd acesta era șeful reprezentanței Navrom la Anvers, în Belgia. Ani de zile după revoluție, Silvian Ionescu, devenit membru al PD, a negat că ar fi avut relații apropiate cu Băsescu. De puțină vreme, însă, lucrurile se schimbă: Ionescu face dezvăluiri tot mai dure despre Băsescu.

”Am fost şeful Serviciului din Direcţia intîi din Centru de Informații Externe. Serviciul întîi care se ocupa cu partea vestica a Europei. Si in calitatea asta, într-adevăr, aveam in subordine munca informativa, munca de spionaj din Belgia. Tot in calitatea asta stiam ca acolo exista acolo un cetăţean Traian Băsescu la Navrom la Anvers. În toata perioada cand am condus Serviciul, din ’85 pana in ’89 am fost eu personal o singura data la Anvers. Ca sa răspund la treaba asta cu ofiţeri de legătura, cîte şi mai cîte. Si o singura data, 24 de ore la Bruxelles in tranzit. Nu l-am cunoscut nici atunci si nici înainte pe Traian Băsescu, pe care l-am cunoscut fizic după 92-93”.

Declarația de mai sus aparține lui Silvian Ionescu și a apărut într-un ziar, în februarie 2004.

În această seară, fostul spion a postat, însă, un mesaj pe Facebook în care spune cu totul altceva:

”Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Basescu nu-l lasa sa nu gafeze!
Sa ranjesti la moartea tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale!
Mai mult, sa faci alianta TU PERSONAL, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul si apoi sa ii faci „solutie imorala”si sa te maimutaresti acum cu OPREA, e uluitor, e nemernic!
Sa-l faci pe Vadim, DUMNEZEU sa-l odihneasca!, DELATOR cand tu insuti ai fost „COLABORATOR MEMBRU DE PARTID” al CI-ULUI DIE, inseamna sa fii o jigodie fara de pereche! Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata. Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii. AJUNGE!
Ca sa intelegeti, el, Basescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERS si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el. Asta era jale! In timp ce el, Basescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering si altele! Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor!
Cati nebuni mai avem, sa creada ca inca LEPRA ASTA mai e necesara neamului?
Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara, sa ma ierte,dar mai presus de toate sa dea „SHARE” pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala JIGODIE!
Chiar nu scapam de comunisti, cum sugera chiar el!” mai scrie fostul spion, creditat ani de-a rîndul a fi fost șeful direct al lui Băsescu în structurile fostei securități.

Reamintim că primul atac derulat vreodată de Silvian Ionescu la adresa lui Băsescu a venit tot pe Facebook, pe 26 august, atunci, fostul spion numindu-l personaj de ”o ticăloșie colosală”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Asta e pericolul de a avea „faisbuc„!Iei ceva „la bord„ , te apuca criza de sinceritate, si te duci repede sa postezi confesiunea!!!

  2. Are profilul de criminal ideal si horoscopul perfect sa fie sluga de rang inalt la stapanii lumii,ovreii.Un om corect este somer toata viata .Si numele este perfect si inseamna a da cu gaz de putrefactie ( umana ) in nasul electoratului

  3. […] numărat printre cei care au crezut, inițial, că fostul spion-șef are misiunea să-l torpileze pe Traian Băsescu în tentativa sa de a se […]

  4. […] numărat printre cei care au crezut, inițial, că fostul spion-șef are misiunea să-l torpileze pe Traian Băsescu în tentativa sa de a se […]

  5. […] numarat printre cei care au crezut, initial, ca fostul spion-șef are misiunea sa-l torpileze pe Traian Basescu in tentativa sa de a se cocota, […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998