CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire-soc: Valeriu Stoica si fabrica de reciclare a politrucilor comunisti

3 comentarii / 5111 vizualizări / 18 mai 2017

Fostul ministru al Justiției și lider al PNL, Valeriu Stoica, a pus pe picioare, imediat după revoluție, o veritabilă fabrică de justițiari securisto-comuniști, prin intermediul căreia aceștia erau reciclați și promovați, ulterior, în noul sistem al justiției democratice.

Dezvăluirea e făcută azi, pe Facebook, de către europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării și actor, el însuși, al evenimentelor din perioada respectivă.

”Citind dezvăluirile despre Arhiva SIPA si aflând rolul jucat de fostul ministru al justiției, Valeriu Stoica, in întărirea activității acestui serviciu atât de important in popularea sistemului cu oameni „obedienti” (citește șantajabili), care sa execute „fără crâcnire si fără șovăire” ordine politice, mi-a venit in minte un episod din 1991/1992.
Pe atunci, se pregătea un document de înființare a SNSPA, in care figurau șase departamente, unul fiind cel de studii de drept, care urma sa fie condus, ați ghicit, de nimeni altul decât de Valeriu Stoica!?
In tot acest timp al pregătirii documentului, Valeriu Stoica lucra cot la cot cu noi, cei care urmam sa răspundem de celelalte departamente academice.
După înființarea oficială a Școlii, nu mică ne-a fost surpriza sa constatam o schimbare brusca de 180 de grade a dlui Valeriu Stoica, care începe sa ia „atitudine” publica împotriva Școlii, solicitând desprinderea departamentului de studii juridice din cadrul acesteia!?
Ulterior, acest departament a devenit un soi de afacere semi-privată, patronata de Valeriu Stoica, de „reciclare” a oamenilor din cadrul sistemului de justiție, prin cursuri de cca 3 luni!
Adevăratul scop a fost însă acela de a-si apropia astfel oamenii din sistem si de a-i „fideliza”, lucru dovedit apoi, când Valeriu Stoica a ajuns ministru al justiție in guvernul CDR, de promovările pe banda rulantă in cadrul sistemului făcute de acesta exclusiv din rândurile oamenilor care „absolvisera” cursurile „întreprinderii” conduse de el.
Va asigur ca, din tot acest episod, comportamentul lipsit de fair play al lui Valeriu Stoica fata de noi, cei care am înființat SNSPA, este minor fata de consecințele deosebit de importante ale politizării actului de justiție, începute astfel de el încă din anii ’90….” scrie europarlamentarul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. la inceputul anul 1990 l-am cunoscut pe V Stoica, tuna si fulgera impotriva lui Iliescu, ca dupa aceea sa ajunga un membru de vaza al mafiei!

  2. […] Aceste informații despre Valeriu Stoica au ajuns în mediul online, astăzi, după ce  Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării și actor, el însuși, al evenimentelor din perioada respectivă, scrie Inpolitics.ro […]

  3. Ioan Murcea Pascu e cel care se plangea lu Moscova in 90 ca PNTCD e prooccidental si le baga sula in coaste…Acum e europarlamentar. Greata mai mare cam greu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998