CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire spectaculoasa a lui Zoe Petre: “PDL sta catastrofal in sondaje!”

0 comentarii / 1458 vizualizări / 19 aprilie 2010

Acuzatiile de “bolsevizare” pe care presedintele Traian Basescu le scoate pe nas liderilor PDL ascund, de fapt, o situatia critica pentru pedelisti: partidul se afla intr-un picaj deplin in sondajele de opinie, sustine analistul politic Zoe Petre, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“Situatie catastrofala in sondaje”
“Din cate am auzit, situatia PDL in sondajele de opinie e catastrofala. Guvernarea asta dezastruoasa este taxata dur, se pare, de romani. Probabil, taman din acest motiv nu au mai fost date publicitatii sondaje de opinie. Este imposibil sa iti dai in halul asta cu stangul in dreptul si sa nu te erodezi puternic. Traian Basescu avea dreptate cu bolsevizarea. Ideea ca omul trebuie sa se teama ca isi va pierde locul de munca este o idee, in sine, bolsevica. Girata, insa, chiar de presedintele Traian Basescu”, explica Zoe Petre.

“Cat de fidel ii e Boc lui Basescu?”
Un alt motiv in virtutea caruia disensiunile persista in cadrul PDL este razboiul subteran purtat de Traian Basescu cu gruparea Blaga-Videanu-Berceanu. “Miza este ridicata. Gruparea Blaga-Videanu-Berceanu face tot posibilul ca, in afara lui Boc, sa opreasca orice om fidel lui Basescu sa ocupe o functie de conducere. Asta desi nici macar nu mai stim cat de apropiat si fidel ii mai e Boc lui Basescu. De principiu, gruparea aceasta veche si foarte puternica i-ar putea rezista lui Basescu”, sustine analistul politic. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998