CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire stupefianta: 14.000 de legi, in afara Constitutiei

1 comentariu / 2683 vizualizări / 5 mai 2016

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, azi, că sunt peste 14.000 de legi care nu au fost puse în acord cu deciziile CCR, afirmând că Parlamentul nu a făcut nimic, până în prezent, nici în privinţa ”ordonanţei Dragnea”.

”Să luăm o bâtă să îi batem cu bâta. Altfel ce putem face? Noi ţinem o evidenţă pe site-ul Curţii, unde toată lumea poate să vadă care legi au fost declarate neconstituţionale, ce s-a întâmplat cu ele. În principal este vorba despre o ordonanţă (OUG-n.r.) 55. Am spus faceţi ceva. Nu au făcut nimic nici până în ziua de astăzi”, a afirmat Zegrean, conform Mediafax, întrebat ce este de făcut cu legile care au fost declarate neconstituţionale de CCR.

El a precizat că sunt peste 14.000 de legi în vigoare care nu au fost puse în acord cu deciziile CCR.

”Noianul acesta de legi (necorelate cu deciziile CCR-n.r.), peste 14.000 de legi în vigoare, greu să mai fie corelate. Ar trebui să o luăm de la captăt. Să le ştergem să facem altele’‘, a conchis Zegrean.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. sa se abroge constitutia monser propun! sau sa se abroge 14000 de legi monser, propun! din aceasta dilema nu putem iesi, parol monser! a dormit rau CC si pe bani grei de au ajuns 14000 de legi anticonstitutionale!! sau constitutia este o varza de doi bani de aproape toate legile sunt neconstitutionale! adevarul cred ca este legat de calitatea juristilor nostri, nu sunt in stare sa faca nimic ca lumea, dar au aere de superzei!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998