CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire stupefianta: agentii Black Cube au filat ministri, parlamentari si tot lotul ”Microsoft”

1 comentariu / 3564 vizualizări / 29 octombrie 2018

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a făcut azi o dezvăluire cel puțin năucitoare, după audierea sa la DIICOT în scandalul Black Cube, care ar putea zgudui întreaga clasă politică a momentului. Nu e clar de ce abia acum fostul cap sereist vorbește despre aceste lucruri, dar asta nu le face mai puțin spectaculoase.

Concret, Dragomir a dezvăluit că, în fapt, întreaga operaţiune a agenților companiei israeliene de investigații Black Cube a vizat-o nu – cum se știa, pe Laura Kovesi ori apropiați ai săi – ci o întreagă listă de persoane, incluzînd înalți demnitari ai statului român și oameni de afaceri.

„Noutatea zilei de astăzi este şi faptul că eu am cerut audierea directorului SPP, Lucian Pahonţu şi a unor ofiţeri operativi ai Serviciului de Pază şi Protecţie, am cerut-o zilele acestea. DIICOT se gândeşte foarte mult, eu zic să-i audieze pentru că aceşti ofiţeri care au fost implicaţi în dosarul Black Cube ar putea să ne spună mai mult”, a declarat Daniel Dragomir, conform Mediafax.

”Toată echipa Microsoft a fost ţinta spionajului companiei Black Cube”

„Un exemplu, ar putea să ne spună ce căutau Dinu Pescariu, ce căutau oamenii din dosarul Microsoft spionaţi de către compania Black Cube. Nu a apărut în presă, îmi fac eu datoria să încep să informez faptul că s-au ascuns până acum informaţii importante publicului şi anume toată echipa Microsoft a fost ţinta spionajului companiei Black Cube. Lucrurile astea nimeni nu vrea să le spună şi nimeni nu vrea să le explice. Toată echipa Microsoft, toţi cer care au fost implicaţi în dosarul Microsoft s-au aflat pe această listă.

”Au fost spionați miniștri, deputați și senatori”

Au mai existat deputaţi şi senatori, au mai existat miniştri pe această listă spionaţi de către compania Black Cube. S-a preferat foarte mult să se pună ţinta pe mine şi să fiu eu arestat, timp în care DIICOT continuă să ţină acest dosar fără să facem un lucru foarte simplu, domnule ori îl trimitem în judecată, ori îl clasăm dar hai să explicăm lumii, să nu mai păcălim lumea. Ei au considerat că eu nu voi vorbi, eu m-am hotărât să vorbesc şi voi da în cursul acestei seri lista tuturor persoanelor care au fost ţintă în operaţiunea Black Cube pentru că Laura Codruţa Kovesi nu a fost ţinta în acestă operaţiune, ci a fost un lucru organizat de Pahonţu şi Coldea pentru a asigura renumirea ei”, a mai declarat Daniel Dragomir. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. a fost constrans de dosarul facut si de ordinele procurorilor securisti sa nu declare mare lucru, si inca este constrans… omul nu-si risca libertatea pentru gloata asta dezorganizata numita Romania… not yet

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998