CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluirea lui Catarama: Negritoiu, debarcat de la ASF pentru ca voia masuri contra City Insurance

3 comentarii / 3430 vizualizări / 24 septembrie 2021

Afaceristul Viorel Cataramă aruncă pe piață o informație spectaculoasă, afirmînd, în direct la TV, că, în 2017, președintele ASF, Mișu Negrițoiu, a fost schimbat din funcție de parlament după ce demarase o acțiune împotriva City Insurance, societatea de asigurări recent intrată în colaps în dauna a 3 milioane de clienți.

”Aș vrea să vă spun un lucru pe care foarte puțină lume îl știe: vă aduceți aminte că, la un moment dat, președintele ASF, Mișu Negrițoiu, a fost schimbat de dimineață pînă seara din funcție? Știți de ce a fost schimbat? Pentru că a vrut să ia măsuri împotriva City Insurance și au fost forțe politice care nu au acceptat acest lucru și ca să ”rezolve” l-au demis pe Mișu Negrițoiu din funcție. Să înțeleagă România că din cauza acestui mecanism care funcționează de 30 de ani s-au întîmplat tot felul de nenorociri care puteau fi prevenite dacă politicul nu sprijinea de multe ori, sub o formă sau alta, activități ilegale” a declarat afaceristul, aseară, la Realitatea TV.

Reamintim că, în 2017, plenul reunit al Parlamentului l-a revocat pe Misu Negritoiu din funcția de președinte al ASF cu zero voturi împotrivă.

„Nici astăzi nu înțeleg și nu mi s-au adus la cunoștință motivele revocării. Nu am avut nicio discuție cu nicio comisie, cu niciun președinte de cameră și nu mi s-a spus ce mi se reproșează (…) Orice hotărâre se va lua este ilegală și contestabilă. O să acționez pe orice căi de cuviință pentru că o aseamenea hotărâre este ilegală „ declara Negrițoiu la acea vreme.
Și tot el completa cu o declarație oarecum enigmatică: ”mai bine să fiu scos de politicieni, decît de DNA”.
O declarație care după falimentul City Insurance capătă, acum, un înțeles. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Adrian Nastase ? Dan Odobescu ? Rusia ?

  2. Forțele politice la care face referire Cataramă sunt SRI.

  3. Va mai amintiti de GRUPUL DE ASIGURARI AS? Rovere cu zecile cumparate din banii asiguratilor..lux, figuri, sedii fitoase…Rares Padurariu pus boss…si deodata intr-o singura noapte banii trasi din banci, incarcati in saci si dusi. Cica Niro a ajutat la mutat! Inclusiv autoturismele de lux au disparut. Asigurarile sunt spalatori de bani…NICU MARCU JOACA O CARTE PE INVERS ACUM…NU PENTRU BINELE ASIGURATILOR…CI A STAPANILOR LUI…ILIE SARBU
    .PE COMBINATIE CU SECURICII..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998