CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Dezvaluiri-bomba: fostul deputat pesedist Surupaceanu, condamnat la ordin?!!

0 comentarii / 2781 vizualizări / 8 ianuarie 2015

Fostul deputat PSD Mugurel Surupăceanu, condamnat într-o primă instanță la 7 ani închisoare într-un dosar mai mult decît dubios, ar fi fost, în realitate, victima unor lucrături politice pe linie de partid, și care îl au în epicentru pe șeful poliției Gorj, Viorel Caragea.

Dezvăluirea-șoc apare pe siteul flux24.ro:

”Despre Viorel Caragea s-au scris si s-au spus multe în presa. Un personaj controversat, acuzat ca face propria justitie dar si ca face mult prea multe abuzuri din postura de inspector sef al poliței gorjene.

Slobod la gura si fara teama ca cineva s-ar putea sa-i faca ceva pentru ca incalca deseori legea, Caragea a devenit de curand subiectul unor noi acuzatii: dezvoltarea unui sistem de influentare a judecatorilor si procurorilor pentru a intocmi dosare penale „la comanda” urmate de arestari si condamnari dorite de el si oamenii politici apropiati lui. Dezvaluirile apartin unor fosti ofiteri din Politie precum si unui deputat din Parlamentul Romaniei.

Comisarul-sef Voinescu Ion, fost inspector sef adjunct in Politia Judeteana Gorj pana in iulie 2013, a declarat: „La inceputul lunii iunie 2013, l-am auzit pe Caragea laudandu-se ca deja „a aranjat” la Tribunalul Gorj ca sa-l condamne pe Surupaceanu intr-un dosar legat de achizitia unui utilaj si ca va vorbi si la Curtea de Apel Craiova ca sa nu scape de condamnare in apel”.

Comisarul sef Daniel Craciun, fost sef adjunct al Politiei Municipale Tg Jiu, a precizat ca atunci cand i-a pronuntat intamplator numele lui Surupaceanu intr-un anume context, Caragea a exclamat: „Stai linistit, ca am relatii si la Tribunal si la Curtea de Apel si-i conving eu pe judecatori sa-l condamne pe Surupaceanu”. Cand l-am intrebat ce are cu Mugurel Surupaceanu, mi-a replicat sec: „E ordin de la partid, fiindca are potential si poate fi periculos in viitor pentru partid, dacă nu-l condamnăm acum când l-avem in mână”. Scarlat Iriza, deputat de Gorj, spune că fost amenințat de Caragea cu pușcăria, fiindcă l-ar avea la mână cu un dosar penal, dupa ce anterior îi postase un echipaj de politie in apropierea locuintei sale, ca sa-l urmareasca pas cu pas” se mai afirmă în materialul respectiv, jurnaliștii promițînd noi dezvăluiri pe această temă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998