CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Dezvaluiri: Cit de porcos vorbeste Basescu dupa ce se imbata la chefuri

5 comentarii / 4173 vizualizări / 18 februarie 2020

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, e un dansator bun, dar supărăcios și obișnuiește să se îmbete la chefuri, moment în care limbajul său slobod devine de-a dreptul porcos, ceea ce deranjează femeile prezente. Dezvăluirile sunt făcute de un obișnuit, cîndva, al petrecerilor de rang înalt în politică, Decebal Remeș, decedat recent, și au fost făcute într-un interviu publicat doar parțial acum trei ani.

Amintiri din perioada guvernării Tăriceanu: ”Te voi f…, Traiane”

”Tăriceanu m-a luat la toate întâlnirile de contre cu Băsescu – cele mai importante, în grupuri mici, desfășurate la Cotroceni sau în diverse vile. Mai veneau, de regulă, la asemenea întâlniri, prin rotație, Hașotti, Fluture, Meleșcanu, Radu Stroe, foarte rar Crin Antonescu, Dan Motreanu, Bogdan Olteanu. Repet: nu toți aceștia deodată, doar eu am participat la toate întâlnirile cu scântei. Fiindcă mă știam cu Băsescu, eram din aceeași generație și puteam vorbi lejer cu ditamai președintele, în comparație cu cei mai tineri, care aveau o anume jenă – în presă mai aruncau câte o declarație, dar le pierea vocea la întâlnirile față în față. Meleșcanu a fost întotdeauna un diplomat – curvă, în sensul că vorbește în dodii, nu spune lucrurilor pe nume, Fluture era deja în tabăra lui Băsescu, Hașotti era rău la voce cu Băsescu, avusese cu el contre la Constanța, de unde erau amândoi, era parlamentar vechi, dar n-avea suficientă apăsare pe verb. Băsescu îi trântea câte o gogomănie și-l trimitea la cioburi. Îi spunea chiar așa: „Du-te, mă, la cioburi!”. Hașotti e arheolog de profesie și așa rezuma Băsescu cercetările arheologice – „joacă cu cioburi”. Radu Stroe îi fusese subaltern de două ori lui Băsescu: și pe vapor și la Ministerul Transporturilor. Băsescu efectiv îl cocoșa. Fiindcă eram singurul care îi ținea piept, când ne contram mai rău Băsescu mă amenința: „Te voi f…, Traiane!”. N-a folosit niciodată alt verb. „Te voi f…, Traiane!” sau „Te voi f…, Tizule!”. Rar de tot mi-a spus Remeș, Decebal niciodată. Vorbesc de situațiile în care mi se adresa direct.” afirmă Remeș, în interviul acordat publicației Profitul Agricol.

” Băsescu e mare dansator. Nu se îmbată ușor, poate bea mult de tot”

”Toate amenințările lui, în grupuri din acestea, sunt însoțite de un rânjet. Acest rânjet poate ascunde multe. Să vă spun și ceva mai amuzant legat de „simpatia” pe care mi-o purta Băsescu. După ce-am aflat, de la persoane bine informate, că sunt pus sub urmărire, am sunat-o pe nevastă-mea. Am dat-o pe glume și măscări, am zis că-i curvă madam Udrea și-așa mai departe. I-am reproșat nevestei, tot așa, în glumă: „Băsescu nu te iartă din când te-a călcat pe picior, în 1999, de ziua de naștere a lui Radu Vasile”. Ne-a invitat premierul de atunci la o petrecere pe următorii: ambasadorul american Rosapepe cu nevastă-sa, care atunci era întâmplător în țară, eu cu nevasta, Athanasiu, de la Ministerul Muncii, cu nevasta, Băsescu cu nevasta, Berceanu cu nevasta. Niciun țărănist și niciun neam! S-a mâncat, s-a băut, s-a cântat, s-a dansat. Băsescu e mare dansator. Nu se îmbată ușor, poate bea mult de tot. Are momente de om hazos. E întotdeauna pe muchie, când sunt femei de față: ele se pot ofensa de modul slobod în care vorbește, dar nici nu e excesiv de porcos până nu-l pocnește de tot băutura. Și-a dansat-o pe nevastă-mea. Eu nu dansez, că-s afon. El, vă spun, are agilitate, se mișcă bine. Nevasta e mai înaltă, el îi venea până prin dreptul gurii cu floaca aia de păr ce-i rămăsese. A călcat-o pe bombeuri și o văd, la un moment dat, că-l întrerupe: „V-am iertat o dată, v-am iertat de două ori, dar m-am săturat, mi-ați cocoșat degetele, pantofii ăștia nu-i mai pot purta”. Și-au întrerupt dansul, el s-a supărat, a venit să-l împace doamna Maria – care mi-a lăsat impresia unei persoane de o calitate umană ireproșabilă, cu un comportament care nu poate supăra pe nimeni” mai relatează fostul minsitru în interviu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Aflam inca o data ca Basescu era un amarat de matroz, care nu s-a putut ridica nicioadata deasupra conditiei sale, indiferent ce interese l-au cocotat in copac…

  2. Si s-a tinut de cuvant. L-a f…….

  3. Chiorete ar trebui să îl sune pe frac-su să îl întrebe cu ce îl lasă să se cazeze la penitenciar.

  4. Tipul securistului ideal…Satrap cu subalternii, biet slugoi pt cei mari…Si ce ne mai place, noua acest tip de jigodism…

  5. Articol nesemnat, ca sa nu stim cine-l pupan fund pe Base.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998