CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Dezvaluiri interne-soc: Realitatea TV – spagi grele, lene, incompetenta

2 comentarii / 5481 vizualizări / 24 octombrie 2016

Postul Realitatea TV se confruntă cu probleme majore, pe lîngă înglodarea în datorii și insolvența în care se află de cinci ani: în interiorul redacției se practică șpăgile pe bandă rulantă (ba chiar instituționalizate, pentru că există documente doveditoare), iar lenea și prostia sunt la ele acasă. Dezvăluirea vine dintr-una dintre cele mai autorizate surse, l-am numit pe directorul executiv Edward Pastia, care a scris azi, pe Facebook:

”Bag seamă că, în ultima vreme, câțiva dintre cei care s-au despărțit vara asta de Realitatea TV comunică publicului chestii de genul: am plecat din cauza managementului, am renunțat pentru că mă exploatau, am plecat pentru că… etc., etc. Băi nene, nici unul nu ar spune „luam șpagă la greu”, „mergeam în vacanțe gratis”, „habar nu aveam să scriu un amărât de text”, „una vorbeam cu șefii, peste 3 zile mi se părea kinki să le-o trag”, „nu făceam nimic de dimineață până seara”. Nimeni. Ciudat. Iaca, m-am hotărât: data viitoare dau și nume. Și documente dacă nu merge altfel. Sunt curios cât pot duce”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cum dracu mai exista acest post falimentar, care este in insolventa, nu plateste nimic la stat, dar are „analisti politici” gen Gusa…

  2. Cat timp acest post va sustine pe kwi nu i se va intampla absolut NIMIC !
    Ori cum nimis nu e VESNIC let us wait and see….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998