CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluiri picante si tensiuni in USL pe axa Prigoana Jr. – Oana Mizil – Vanghelie

0 comentarii / 2376 vizualizări / 4 septembrie 2012

Apropierea momentului în care listele electorale ale USL ar trebui definitivate agită apele în alianță, și încep să apară, deja, dezvăluiri despre înțelegeri necurate, tranzacții oneroase cu bani, aranjamente de familie etc. Ultimul asemenea scandal, deocamdată de culise, îi are în epicentru pe cei doi Prigoană, tată și fiu, de-o parte, și familia Vanghelie-Mizil de cealaltă. Plus Adriana Bahmuțeanu, ca ingredient picant.

Concret, potrivit unui material aruncat azi pe piață de finul lui Vanghelie, Cătălin Stochiță, și care în mod cert a primit bunul de tipar în prealabil de la edilul sectorului 5, Honorius Prigoană a făcut recent trecerea de la PDL la PNL contra cost, pe banii tatălui său, afaceristul Silviu Prigoană, el vizînd candidatura într-un colegiu din București unde, spre ghinionul lui, Marian Vanghelie vrea să și promoveze viitoarea soție, Oana Niculescu Mizil. De aici, sămînță de scandal în interiorul USL.

”Pe surse, se zice ca in fapt Prigoana jr a deschis usa cu capul la PNL, a pus 100.000 de iepuroi pe tejghea si a cerut la paritatea cursului BNR (surmenat de suspendare) doua locuri de parlamentar, unul pentru el si unul pentru tac-su. Pentru ca ii trebuia o recomandare a apelat la intermedierea caritabilei Alina Gorghiu care astfel a facut rost de o sponsorizare pentru campania electorala in cuantum de cam 22% la suta adica exact numarul colegiului din Bucuresti unde mai vrea sa stea o tura” scrie finul lui Vanghelie, pe blogul propriu.

”Moda asta cu vanzarea-cumpararea de locuri de parlamentar nu e noua, dar, iata ca a creat si victime colaterale. Adriana Bahmuteanu, cand a auzit ca Prigoana al ei cheltuie 100.000 de euro sa ii cumpere loc de deputat lui Honorius a facut scandal, si-a luat copiii si a plecat de acasa. Acum, barfa mondena speculeaza ca Prigoana nu a avut toti banii la ciorap si a vandut toate blanurile de tip Bahmu pentru a face rost de lichiditati in timp util(…) O alta birfa mondena este ca Prigoana adat-o afara din casa pe Bahmu pentru ca a vandut informatii confidentiale din campania electorala direct la Antene – noul ei loc de munca.

Poate ca, in mod oficial, banii s-ar fi dat printr-o firma din Austria sau din oricare alta tara democratica in contul unor fundatii liberale patronate printre altii si de starleta liberala Alina Gorghiu. Poate ca parte din bani sunt palmati pentru ca Alina Gorghiu sa fure startul electoral in sectorul 5, in ciuda socotelilor electorale ale colegului de alianta Vanghelie.
Cert este ca Alina Gorghiu si Honorius Prigoana au calculat ca Vanghelie are prea multe colegii electorale in Sectorul 5 si au pus ochii pe Colegiul 22 – care se pastreaza la PNL conform protocolului USL – si pe Colegiul 20 – unde Prigoana jr. a ingropat deja 250.000 euro in campania electorala de la alegerile locale. Partea nasoala la toata combinatia e ca Prigoana jr. nu stie ca Oana Mizil are sprijinul USL si al Primarului Vanghelie pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 20(…) Varianta de urgenta a lui Prigoana jr. este o candidatura intr-un colegiu din Sectorul 2, dar dupa ce Cristi Popescu a fost decapitat de la conducerea filialei PNL Sector 2, PNL a ajuns pe locul 4 in preferintele electoratului dupa Ontanu-UNPR, PSD si PDL” mai susține Stochiță. (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998