CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluiri-soc: SRI coordoneaza o retea de bordeluri pentru VIP-uri

1 comentariu / 31801 vizualizări / 20 ianuarie 2017

Serviciul Român de Informații nu se ocupă doar de filaje, ci și de ”cuplaje”. Jurnalistul Cornel Nistorescu aduce acuzații explozive serviciului, într-un articol publicat azi de ”Cotidianul”, susținînd că acesta patronează o rețea de bordeluri în București, unde clienții VIP sunt filmați și ulterior șantajați.

”SRI a devenit autoritatea naţională autorizată în materie de combatere a corupţiei, cu atribuţii atît pentru intern, cît şi pentru extern. Pentru intern: Serviciul şi-a asumat coordonarea a peste 100 de societăţi comerciale, inclusiv case cu statut de bordeluri din zona Bulevardului Decebal (unde sunt surprinşi şi înregistraţi diplomaţi, turişti sau politicieni şi oameni de afaceri români). Materialul obţinut este folosit la şantajarea acestora, iar sumele încasate, pentru derularea altor operaţiuni sub acoperire. Societăţile comerciale sub acoperire erau ajutate să cîştige contracte. Patronii care refuzau colaborarea erau trecuţi pe lista neagră. Cei care colaborau erau sprijiniţi şi, în unele cazuri, ajutau cu preluarea în consiliile de administraţie a unor membri ai Comisiei speciale de control şi supraveghere a SRI. La extern: Serviciul a primit misiunea de a sprijini investiţiile puterilor străine din state partenere sau membre UE. La fel, Serviciul a primit sarcina să sprijine marile companii multinaţionale implicate în exploatarea resurselor. Adică Exxon, Gold Corporation, Schweighofer, OMV etc” scrie reputatul jurnalist. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. cat timp securistii vor avea dreptul sa aiba firme sub acoperire, cat timp nu stim exact ce oameni de afaceri pot ei asculta la discretie in numele interesului national nu putem vorbi despre o economie sanatoasa in romania. pana una alta nu vom vedea investitori seriosi in romania mult timp, poate cu exceptia marilor rechini economici. posibil de aceea nu isi doresc securistii nici autostrazi in romania, ca sa descurajeze orice investitor normal la cap.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998