CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluiri spectaculoase: cum a fost tradat si debarcat Ponta de la sefia PSD

0 comentarii / 9603 vizualizări / 21 februarie 2017

Europarlamentarul Cătălin Ivan postează pe pagina de Facebook un material care va tensiona și mai mult ședința Comitetului Executiv al PSD, de mîine, în care sugerează că Ponta a fost debarcat de la șefia partidului în cel mai bun moment al acestuia, doar pentru că ”unii” au avut agende individuale în acel moment, aluzia la Dragnea fiind mai mult decît străvezie.

”Sunt probabil ultimul din partid care ar putea fi suspectat de vreo intelegere ascunsa cu Victor Ponta. Am avut onoarea sa fiu purtator de cuvant al partidului in perioada in care acesta a fost presedinte, am participat la toate bataliile castigate de PSD, am fost membru al Biroului Permanent National si sef al delegatiei PSD in Parlamentul European in perioade grele, de tensiune maxima in plan intern si extern. In acelasi timp, am criticat atunci cand lucrurile nu erau corecte din punctul meu de vedere. Vorbim totusi de perioada in care PSD s-a angajat in cea mai grea lupta de la Revolutie pana astazi, aceea cu regimul lui Traian Basescu, si a pornit cele mai serioase reforme economice si sociale, reparand nedreptatile din vremea PDL-ului, acum PNL, si aducand Romania in fruntea tarilor cu crestere economica din Europa. Pe scurt, cea mai buna perioada a PSD de la infiintare pana astazi. O perioada cu care nu pare sa ne mai intalnim prea curand. Mesajele date ieri de Victor Ponta fac o radiografie dura si corecta a situatiei in care ne aflam astazi. O dovada in plus ca inlaturarea sa din cercurile restranse de luare a deciziilor a fost o greseala. Au mai spus si altii inaintea lui Victor Ponta aceleasi lucruri. Puteau fi acuzati de lipsa de experienta, de influente „iohanniste ” sau a serviciilor secrete. Nimic mai departe de adevar si de ceea ce ar trebui sa insemne democratia interna in partid. Cea mai buna perioada a PSD, atat la guvernare cat si in partid, s-a incheiat cu un moment trist pentru partid. Cand partidul trebuia sa stea unit in spatele lui Victor Ponta, agendele individuale au avut prioritate si acesta s-a vazut nevoit sa plece” scrie Ivan.

”Acum ne aflam intr-o situatie similara, dupa o victorie istorica, la care a contribuit Victor Ponta, sa nu uitam acest aspect, dar si dupa o greseala la fel de istorica. Maine vom intelege clar in ce directie va merge PSD. Va fi un partid european, modern, democratic, deschis dialogului, care invata din greseli si se reformeaza, in speranta ca va mai cunoaste succesul din perioada 2012 – 2015, sau va regresa catre cenzura, autocratie, rigiditate, respingerea oricarei critici si oricarui dialog, drum pe care vor merge tot mai putini” conchide europarlamentarul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998