CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Dezvăluirile unui fost candidat prezidențial: Cum se desemnează din afară președinții României

19 comentarii / 7047 vizualizări / 2 septembrie 2022

În România nu există alegeri prezidențiale, șefii de stat fiind desemnați din afara țării pe criteriul slugărniciei, dezvăluie fostul contracandidat al lui Klaus Iohannis din 2014, Victor Ponta, în podcastul lui Ionuț Cristache.

Fostul premier livrează și explicații și nume concrete legate de cum s-a ajuns la actuala soluție prezidențială, pe mîna ”celor care conduc lumea”:

”Crin era foarte clar că nu-i place să fie manipulat, că gîndește cu mintea lui și le-a și spus-o mereu: ”băi, ia mai plecați voi de aici!”, motiv pentru care l-au belit primul. Eu am încercat – am zis că-s mai șmecher – să zic că gîndesc cu mintea mea, dar îi păcălesc că gîndesc cum zic ei; n-a ținut, s-au prins, au zis ”băăă, tu vrei să ne păcălești?”, m-au belit și pe mine. L-au găsit pe dl.Iohannis care e destul de disciplinat, chiar e foarte disciplinat.
Noi suntem un avanpost, ca-n filme, un avanpost în care ăia care conduc lumea nu au nevoie de probleme, și atunci spun ”Iohannis a fost cuminte, a fost disciplinat, Klaus al nostru”. Dom’le, pleacă Klaus al nostru, că nu mai vrea să stea, hai să găsim altul mai disciplinat. Dl.Ciucă e foarte disciplinat, eu cînd aud astea, că vor fi alegeri…ce alegeri?” s-a întrebat, retoric, Ponta. ”Nu există democrație în România, să uităm de povestea asta, spun pentru oameni care înțeleg!” a conchis el.

Pe aceeași notă, Ponta a relatat cum a dorit ca în master planul de transport al României să fie în prim-plan autostrada Comarnic-Brașov, în timp ce Bruxellesul voia Pitești-Sibiu. Și cum și-a făcut niște socoteli greșite pe acest subiect:

”În mintea mai stupidă a fost că mai sunt șase luni (pînă la alegeri n.n.), ies eu președinte și îl facem atunci (master planul n.n.). Și unul de la CNADNR (Compania de infrastructură rutieră n.n.) mi-a zis ”mai ieși pe naiba președinte”. Cel care era șef la CEO (Complexul Energetic Oltenia n.n.), după ce am zis eu că ies președinte și cît sunt eu președinte nu se închide producția (de curent pe cărbune n.n.), mi-a zis, ”Băi, băiatule, ai pierdut alegerile… Păi tu crezi că ăștia vor să produci tu pe cărbune aici, ăștia vor să imporți!”.
”Nu există soluție pentru energie, decît dacă o produci tu, iar dacă o cumperi, o cumperi prin șapte mîini” a mai spus Ponta. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. Nu cumva Ponta l-a trimis pe Antonescu în opoziție când și-a anunțat propria candidatură la președinție? Ponta l-a belit primul pe Antonescu. Abia mai târziu l-a rezolvat și SRI-ul definitiv.
  Din fericire românii au fost reprezentați cu tact de către un retardat și au mai rămas 2 ani din 10, după mandatele matrozului bețiv securist kaghebist Petrov.

  E absolut evident că „din afară” înseamnă pariul SRI în calitate de slugoi. A crezut că Merkel va avea orgasme când îl va vedea pe retard. N-a avut.
  „Din afară” aceeași instituție îl va promova pe cel mai tare pesedist pe motiv de SPD.
  Cu măciucă au rezolvat strategia construirii bugetului în funcție de cifra de vânzări a USA către România, USR va face pragul cu 2 alegători pe motiv de Macron, iar AUR strânge căcatul electoral pentru a elimina surprizele sau structurile politice dăunătoare democrației securiste.

  • Mars jigodie! Plimba-ti dementa pe la spitale!
   Postezi compulsiv acelasi comentarii

  • corect, bravo!

   • O sa-ti iasa pe gat.

  • @ Vladimir Pulin Aceeași schemă electorală prezentată de tine a fost utilizată la alegerile din anul 2000.

   • Sau chiar tu eşti Puli-n cap?
    (cu totul altceva si altfel a fost in 2000)

    • Ce ai anonimule deconspirat? Ai fost ocupat pe 3 septembrie să dai explicații pe IP despre privatizarea Midia în loc de Mintia și ai apărut pe 4 septembrie să spurci coentarii pe inpolitics. Vezi că te-ai dat de gol, Cornel Dan Niculae, pentru că ai făcut aceeași greșeală indicând Midia în loc de Mintia și ai semnat și cu NP dar și cu CDN. Stai calm, nu te ia Simion consilier nici dacă stai cu coada în baltă.

 2. mai dosciplinat pare acum Geoana

 3. & Democratică, textual, ?

  Foaie verde de frustrare,
  Lumea-i mare,
  Lumea-i mare !
  Cu condiții de-afirmare
  După cum vrea fiecare,
  Când nu-i beat și e’n picioare
  Pașii să și-i făurească
  Pentru gloria lumească, !

 4. @ Probabil că din „ciclul”, „Omul potrivit la locul potrivit” , ?

 5. & Din ciclul, ,,Tacâmuri de pui rămase de la Ceaușescu”

  Stolojan pe primu’ plan,
  Suge zgârciu’ la artan,
  Că destul a strâns cureaua
  Să nu cadă șandramaua, ?

 6. Pentru ce mai avem alegeri si democratie daca ne impun hegemonii un guvernator in colonie?

 7. Nu se falsifica (toate) voturile. Mai raman sanse, mici, sa se si trezeasca romanii.

  • De ce numararea voturilor din Romania este militarizata si operata de STS ?

   Softul de numarare al voturilor de la STS al cui este?

   Suntem singura tara din lume, nici macar in dictaturi precum Rusia nu exista asa ceva, numararea militarizata a voturilor de catre un serviciu secret, what the fuck cum ar zice danezul. Ce democratie este asta? Coreea de Nord?

   Ok bine pa

   • Daca n-ai fi prost ai veni cu raspunsurile, nu cu intrebarile.
    Vorbe goale, oameni fara treaba.

 8. Perfect adevarat. Tot ce a spus este corect. Unii dintre noi stam asta, dar a venit si confirmarea. Colonie, numele tau e (inca) Romania, dar nu ai nici o sansa de redresare.

 9. cam are dreptate

 10. Furtul voturilor se practica chiar in casa jandarmului international care ne da lectii de democratie. Se stie de sistemul de votare Dominion si de conexiunea sa cu personalitati democrate profund corupte, precum Nancy Pelosi si Dianne Feinstein. Lista neregularitatilor de la ultimele alegeri prezidentiale americane este interminabila. In actualul sistem hegemonic, alegerile prezidentiale sunt viciate in oricare tara prezinta vreun interes pentru imperialismul americano-britanic, din punct de vedere geostrategic sau al resurselor naturale. Neprezentarea la vot sau votul alb sau votul anulat intentionat poate fi o maniera de a lasa in ofsaid pe aranjorii electorali. Cat de legitimi ar fi ca presedinti Geoana sau Ciuca, daca ar fi votati de, sa zicem, de 1% din populatie ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998