CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Diana Tusa: ”Crin Antonescu se amesteca in alegerile Tineretului National Liberal”

0 comentarii / 1455 vizualizări / 3 iunie 2013

Șeful PNL, l-am numit pe Crin Antonescu, nu are nici cea mai mică problemă să se amestice și în alegerile Tineretului Național Liberal, afirmă deputata Diana Tușa, exclusă recent din formațiunea liberală.

”Erau vremuri când Tineretul Național Liberal se lupta cu ”seniorii” pentru principiile, pentru valorile și pentru idealurile sale. Lupta nu a fost niciodată egală, niște copii idealiști care credeau că pot schimba lumea versus ”seniori” care aveau nevoie de liniște și obediență. Pe atunci însă Biroul Național de Tineret era de partea tineretului… Citesc astăzi cu amărăciune (deși – zic unii! – ar trebui să nu mai îmi pese) că situația s-a inversat. Un ”senior” sare în favoarea tineretului său, apărându-l de abuzurile conducerii Tineretului Național Liberal:
Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că ceea ce s-a întâmplat la alegerile din organizaţia judeţeană TNL, care au fost anulate din cauza intervenţiilor în procesul de vot, este „o mare măgărie”. Totodată, Băişanu remarca că sloganul unuia dintre candidaţii la preşedinţia TNL Suceava, Cătălin Pintea, – „Echipa lui Crin susţine pe Cătălin” – este nepotrivit.”Eu cred că echipa lui Crin îl susţine pe Crin Antonescu la preşedinţia României. Crin Antonescu candidează. Cătălin candidează la preşedinţia organizaţiei judeţene. Cred că tot echipa lui Crin îl susţine şi pe celălalt candidat”, spunea Băişanu conform Mediafax”, scrie Diana Tușa, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998