CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Diana Tusa: “Guvernul Boc pregateste birul amprentei digitale”

0 comentarii / 1693 vizualizări / 14 aprilie 2010

Cabinetul Boc pregateste “o noua taxa absurda” pentru romani: taxa pe amprenta digitala, avertizeaza deputata liberala Diana Tusa, pe blog-ul propriu. Ea crede ca noul bir este motivat de stradania Guvernului “Boc-Udrea de a-si face un site de 500 de milioane de euro”.

“Site de 500 de milioane de euro”
“Ştirea că guvernul Boc-Udrea îşi face un site de 500 de milioane de euro a trecut aproape neobservată. Presa era prea ocupată cu cazul Voicu, iar orice reacţii la acest nou tun dat de portocalii nu au reuşit să treacă în spaţiu public. Profitând de acestă conjunctură, băieţii de la Guvern şi-au văzut mai departe de treabă. Numai că a intervenit o mică problemă: fondurile bugetare nu acopereau în totalitate cele 500 de milioane de euro. Inventivi cum îi ştim, au găsit imediat rezolvarea problemei: punem o nouă taxă, pe amprenta digitală a tuturor românilor.
Vrei să-ţi plăteşti dările către stat? Îţi trebuie semnătură electornică, adică trebuie mai întâi să plăteşti o nouă taxă către stat. Vrei să-ţi înmatriculezi maşina? La fel, plăteşti mai întâi taxa. Vrei să-ţi înscri copilul la şcoală? Plăteşti, deasemenea, mai întâi taxa pentru amprenta electronică”, explica Diana Tusa. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998