CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Diana Tusa : ”Legea sanatatii nu exista nici macar pe site-ul Ministerului Sanatatii”

0 comentarii / 1507 vizualizări / 22 noiembrie 2011

Deși a avut ca efect desființarea a zeci de spitale în timp ce pensionarii s-au trezit, peste noapte, forțați la o contribuție de 5,5%, controversata Lege a Sănătății nu este de găsit nicăieri, nici măcar pe site-ul Ministerului Sănătății, afirmă deputata liberală Diana Tușa, pe blog.

”După desfiinţarea a zeci de spitale, după introducerea coplăţii, după introducerea contribuţiei de 5.5% pentru pensionari, după introducerea (cel puţin teoretică) a cardului de sănătate – alţi bani aruncaţi!, Guvernul s-a gândit că sistemul de sănătate românesc tot nu e “reformat” suficient. Drept urmare, în urmă cu cea timp s-a lansat ideea unei noi legi a sănătăţii. Şi aici au început ciudăţeniile…
Deşi s-a tot vorbit de această lege, ea practic nu există. Pe site-ul Ministerului, acolo unde te-ai fi gândit prima dată să cauţi, nu există nimic. Nici cei care trebuie să aplice această nu ştiu ce conţine, cu atât mai puţin să-i fi consultat cineva….
Singurul care se pare că ştie cum arată această lege şi în ce stadiu se află ea este prof. Cristian Vlădescu, şeful Comisiei Prezidenţiale pentru Sănătate. Normal, nu?! Preşedinţia o redactează, Boc îşi angajează răspunderea, iar românilor li se aplică. Şi atunci de ce mai vorbim de proces legsilativ, de proces democratic?”, întreabă Tușa. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998