CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Diana Tusa: ”PDL forteaza modificarea Constitutiei la Camera Deputatilor”

0 comentarii / 1439 vizualizări / 29 martie 2012

Deturnând atenția public prin cazurile Boldea și Frunzăverde, pedeliștii forțeză la Camera Deputaților modificarea Constituției, afirmă deputata liberală Diana Tușa.

”În vreme ce toată lumea e cu ochii pe Boldea sau pe Frunzăverde, la Camera Deputaţilor o mână de oameni s-au apucat să rescrie Constituţia. Dacă întrunirea nu s-ar fi ţinut în Palatul Parlamentului am fi putut spune că modifică Constituţia la colţul străzii. Practic, PD şi UNPR dau cu zarul şi ce iese aia e. Până acum, zarurile au arătat că poţi fi ales de la 18 ani, că Parlamentul trebuie să fie unicameral şi fix cu 300 de parlamentari. Măi să fie! Exact ce-şi doreşte şi chiriaşul de la Cotroceni!
Despre garantarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor bineînţeles că nu se va discuta nimic! Despre capitole întregi, cele privind Dreptul la ocrotirea sănătăţii, Dreptul la învăţătură, Nivelul de trai, Familia, Munca şi protecţia socială a muncii, Protecţia copiilor şi a tinerilor sau Dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică…, adică toate acele drepturi fundamentale ale românilor grav încălcate în ultimii ani. De responsabilitatea penală a persoanelor ajunse în funcţii publice, nici atât…”, scrie deputata liberală, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998