CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dinamita lui Hrebenciuc: USL are un plan B in cazul Oprescu

0 comentarii / 1661 vizualizări / 6 martie 2012

Viorel Hrebenciuc aruncă pe tapet o informație foarte interesantă legată de apropiatele alegeri locale, mai precis de cazul primăriei generale. El afirmă, fără a oferi detalii, că USL a elaborat un plan B pentru cazul în care doctorul Oprescu ar suferi un accident electoral, pe motiv că ”trebuie să fim pregătiți pentru orice eventualitate”.

Chestionat aseară, la B1TV, de către Ion Cristoiu dacă s-au stabilit membrii echipei de campanie a lui Oprescu, pesedistul Viorel Hrebenciuc a evitat un răspuns tranșant, spunînd doar că doctorul ”este cîștigător detașat”.
Imediat după aceea, însă, el a ținut să facă o precizare, anume că ”este clar că avem și un plan B, pentru că, Doamne ferește, se poate întîmpla orice și nu trebuie să fim surprinși de evenimente”.

Hrebenciuc nu a oferit alte amănunte, deși era foarte important de știut dacă planul ar intra în vigoare după o eventuală înfrîngere a lui Oprescu ori înainte de alegeri, în cazul unei prăbușiri în sondaje a acestuia.
E greu de imaginat, însă, ce fel de scenariu ar mai putea fi aplicat după o înfrîngere a doctorului în alegeri, astfel că rămîne mai degrabă în picioare ipoteza că USL ia în calcul și un posibil „accident” electoral al lui Oprescu înainte de alegeri. Să însemne asta, oare, că undeva, în culise, există un candidat pregătit în secret pentru a fi aruncat în cursă în locul doctorului? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998