CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Dîncu: ”Am scăpat ușor, nimeni nu s-a prins că era o combinație cu Hezbollah la restaurantul libanez!”

10 comentarii / 3292 vizualizări / 28 mai 2023

”Ieri, zi de weekend, mi-am dat seama că vine campania electorală. Era o zi care nu anunța nimic, dar a fost o zi plină. De dimineață, am fost la Bookfest, dar nu m-a fotografiat nimeni. Nici nu a venit cineva să mă ajute la rucsacul și plasele cu cărți.
Rămas în Bucuresti, Radu și Antoaneta, finii mei s-au gândit să mă scoată la masă. Locul unde am fost nu era prea arătos, dar avea mâncare bună. Am întâlnit acolo mai mulți oameni pe care-i cunoșteam. I-am salutat, am schimbat impresii. Era un deputat liberal, dar și Florian Coldea, niște apropiați ai șefului PSD, iar, la ieșire, ne-am salutat cu senatorul Claudiu Târziu care mergea să ridice o comandă.
Au fost chemate niște persoane să ne facă fotografii. Nu prea am înțeles de ce, dar am primit explicații, seara, din partea specialiștilor și a experților de prime time ai televiziunilor.
(…) O să mă consult cu echipa mea de comunicare dacă nu cumva ar fi bine să-mi public mereu programul zilei următoare pentru ca să am mediatizare completă.
Ce lume minunată! Vorba lui Mihai Constantinescu.
Mâine primesc, la Senat, o delegație din Georgia, este interesat cineva?
PS. Îmi scrie un prieten că am scăpat ușor că nimeni nu s-a prins că era o combinație cu Hezbollah la restaurantul libanez! Uff, mi-a trecut glonțul pe la ureche!” scrie, sarcastic, Vasile Dîncu, pe Facebook, după declanșarea scandalului prezenței mai multor VIP-uri în același restaurant cu Florin Coldea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Pasiv-agresiv, simt al umorului obosit si securist, phhhhh.

  Nu vrei sa ne spui ce s-a intamplat in martie 2022 cu cei 8 soldati romani cazuti la datorie in Constanta?
  Sau nu te lasa „patriotismul pro-occidental moderat” ?

 2. Tupeu vomitiv la flegma asta bipedă…

  • Nu e un secret ca Vasile Dîncu era, in urma cu ani de zile, mai toata ziua la biroul lui Coldea de la un K din alea / sedii sub acoperire al SRI, unde ii placea sa stea si lui Coldea pe cand era seful SRI (in loc sa stea la biroul lui oficial din cladiroiul de langa Palatul Parlamentului). Acum sa nu mai vorbeasca Dîncu si Coldea, daca se vad?

 3. jigodia de dancu
  isi inlocuieste intimii cu hezbollahu,
  cu dracu sa-l ia.

 4. Ce glumet este marele sociolog-combinator!

 5. Acest vierme care nu ar avea ce sa caute in „politica” romaneasca are si tupeu nesimtit ! Poate o sa vina vremea cand vor plati toti.

  • „Poate o sa vina vremea cand” psihopaţi şi mizeria voastră veţi dispărea

 6. Dincule nu fa misto de Hezbollah.

  Dupa Wagner PMC si Axmat a lui Kadirov, Hezbollah e a treia armata a lumii care va bate pe voi cacatii din nato si Hamerica.

  Si astia sint razbunatori si fara mila, si daca vine Hezbollah dupa tine, iti ramine famiglia indoliata, sobolanule..

 7. La televizor combat de zor, în particular sunt toți cârdași. PSD, PNL, AUR, PMP, SRI sunt doar compartimente ale aceluiași partid unic: Partidul Național Ciocoiesc.

  • hahalesti harneala!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998