CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9024 RON DOWN | 1 USD = 4.4632 RON DOWN | 1 GBP = 5.4966 RON DOWN

Dîncu: ”Televiziunile au ajuns mai importante decit partidele”

3 comentarii / 3366 vizualizări / 26 februarie 2016

Vicepremierul Vasile Dîncu susține că, în România, televiziunile au ajuns mai importante decît partidele politice și bat, prin programele lor, orice strageie elaborată în laboratoarele politice.

”Partidele sunt afectate de uzura puterii şi chiar de bătăliile interne sau de conflictul permanent dintre ele” scrie Dîncu, într-un articol recent apărut în revista Sinteza.

”Publicul lor este împrăştiat de telenovelele de la televizor şi de lupta anticorupţie sau, câteodată, chiar de linşajul marilor trusturi de presă asupra lor. Până la urmă, televiziunile au ajuns să devină mai importante ca partidele politice. Laboratoarele partidelor politice care fac o strategie de combatere a sărăciei nu pot avea forţa unei televiziuni cu rating mare(…) Partidele au devenit doar vânători de voturi, iar politica doar o cursă de ademenire a votanţilor. Politica se poate reduce la marketing politic sau la tehnici de influenţare. Analiştii se înghesuie la televiziune să vorbească doar despre asta, ca şi cum politica ar fi doar o mare uzină de manipulare şi sugestibilitate” mai scrie vicepremierul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Unul din artizanii acestei situatii (din partea partidelor) este chiar distinsul profesor Dâncu…

 2. Tupeul acestui individ este oceanic. Dupa gajele si lipsa de profesionalism demonstrate la nivel national, un om de bun simt, ar fi stat in banca lui pina cind lumea il uita.Cine i-a acreditat ca foarte destepti pe provincialii astia de la CLUJ si alte orasele din Transilvania.Am fost educata in idee ca ardelenii au anunite trasaturi de caracter care,din pacate, nu le regasesc la toti astia care se efiseaza:boc.rus,dincu,etc.

 3. tre.
  tolomăcimea pricepută
  nu mai bociți, voi competenții universali în ale televiziunii. nu una oarecare ci Televiziunea Română. nu vă mai băgați unde nu vă fierbe oala. nu mai
  „erupeți” vulcanic toate inepțiile patriotico- salvatoare privind salvarea TVR..
  ultima gogomănie auzită chiar la televiziunea publică propunea manageri străini (germani – de fapt meșteri nemți pentru orice). vindeți-o nenorociților și p-asta sau dați-o pe de-a moaca.!
  luați aminte:
  1Televiziunea Română nu trebuie închisă nici o secundă.
  2.criza poate fi rezolvată numai din interior.
  3.singurii capabili să o facă sunt cei care o cunosc perfect . este obligatoriu ca pe lângă știința televiziunii (de la sobofițerul de gardă în Pangrati până la superrealizatori de notorietate din fiecare departament) ,SĂ_I SIMTĂ ficare pulsație a procesului de producție și emisie .
  4. nu zâmbiți a râdere. asemenea teleaști exită la TVR , iar a simți televiziunea inseamnă profesionalism adevărat . s-a diminuat treptat dar constant și a favorizat superficialitatea, fUșăraia și rutina demolatoare a calității.
  5. reabilitareaTeleviziunii Române nu se poate face de azi pe mâine.
  6.prima etapă a bătăliei anticriză ar urma să se încheie la 31 decembrie când se poate programa o relansare demnă- de cei 60 de ani de exitență .
  7 MAREA REFORMARE TREBUIE SĂ ÎNCEAPĂ MÂINE
  am gândit un proiect al operațiunilor care ar putea fi luate în considerație și aplicat strict după elaborarea unor desfășurătoare detaliate cu termene și responsabilități precise. sunt la dispoziția celor interesați . pot explica și de ce de va fi cazul . de nu , nu.
  NB
  există o primă condiție care in acest moment este obligatorie.
  Guvernul României urmează a acorda o păsuire pentru TVR de 10 luni față de recuperarea datoriei imense, care datorie totală sau redusă va fi eșalonată pe 5 ani
  concomitent celula de criză va lua prime măsuri de stopare a cheltuielilor risipitoare și de restructurări în procesul de producție și în organograme..
  NU FACEȚI EXCESE DE REFERIRI LA LEGI. EVITAȚI FORMULA„ NU SE POATE” CRIZA NU SE REZOLVĂ NUMAI ȘI INTOTDEAUNA PRIN LEGI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998