CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dîncu: Toate partidele, începînd cu PSD și PNL, trebuie să recupereze suveranismul

2 comentarii / 2334 vizualizări / 18 ianuarie 2023

Vasile Dîncu, despre curentul suveranist în creștere în România, conform sondajelor de opinie, în emisiunea lui Marius Tucă:

”Discursul suveranist este unul normal, o formă a suveranismului va trebui recuperată de toate partidele, în forma ideologică pe care și-o permit, în care vor să vorbească despre ea. A lăsa să se enclavizeze această idee a demnității naționale, a independenței economice a României, a activismului României, a nu fi pasiv așteptînd să te voteze Austria sau Olanda, a încerca să faci ceva pentru asta, a avea o diplomație activă, agresivă chiar, e o idee pe care eu cred că o vor recupera în formele lor specifice și PSD și PNL, pentru că dacă o lași să se enclavizeze, să fie doar atributul unora, atunci se deformează viața politică”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. E clar, deși masonul Dîncu nu o spune pe față, că peneleii, care se vor rupe-n 3 înainte de alegeri, dar și pesedeii, se tem ca de dracu de AUR, care e, de fapt, pe locul 2 în sondaje, după PSD! Și de partidul lui Dragnea. Cu patriotismul și suveranismul se cîștigă procente importante, pe care gunoaiele aflate azi la guvernare sunt disperate să nu le piardă!..

  2. Ce vprbesti Frantz? Dupa ce ai lins blidele UE acum te apuca suveranismul ?

    Mai sa fie , asta se crede pe vremea lui Iliescu, din mare comunist a devenit mare capitalist..

    Sper ca ramnul sa se trezeasca odata si sa ii lase pe „suverno-UE-istii” astia de la guvernale in praful drumului la urmatoarele alegeri..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998