CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dinu Patriciu a murit la Londra

0 comentarii / 1590 vizualizări / 19 august 2014

Omul de afaceri Dinu Patriciu, deținător, cîndva, al titlului de cel mai bogat român, a încetat din viață azi, la vîrsta de 64 de ani, într-un spital din Londra, unde a fost internat în ultima perioadă. El a fost răpus de un cancer limfatic, după ce suferise un transplant de ficat.
În urmă cu cîteva săptămîni, conform unor surse apropiate afaceristului, medicii londonezi i-au transmis că mai are 25% șanse să prindă sfîrșitul acestui an.
Slăbit la mai puțin de jumătate din greutatea corporală de altă dată, Patriciu a locuit în ultimele luni în casa din Londra a iubitei sale taiwaneze, atunci cînd nu era internat în spital. Conștient că nu mai are mult de trăit, a făcut tot posibilul în această vară să vorbească ori să revadă pentru ultima oară cîteva figuri dragi din țară, foști colegi de partid ori din mediul de afaceri, fiind interesat și îngrijorat, conform acelorași surse, pînă în ultima clipă, de soarta PNL.
În ultima perioadă el ar fi încercat un tratament inedit, de dată foarte recentă, împotriva bolii, despre care spera să îi salveze viața, fără succes, din păcate.
Rămîne încă netranșată problema împărțirii averii sale, afaceristul fiind de cîțiva ani în proces cu fosta soție, situația complicîndu-se, de acum, și mai mult din cauza decesului său.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998