CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

DIP: ”Basescu are acum o motivatie in plus sa plateasca niste polite si le va plati”

0 comentarii / 1465 vizualizări / 30 iulie 2012

Fostul lider pesedist Dan Ioan Popescu este sceptic în privința declarațiilor împăciuitoare ale președintelui privind intența de coabitare cu guvernanții de la USL și afirmă, într-un interviu acordat azi Money Channel, că mai degrabă trebuie să ne așteptăm la declanșarea vendettei, de aici încolo.

Fostul ministru al Economiei decriptează astfel spusele președintelui: ”Băsescu pune azi condiții: ”Vreți coabitare? Faceți cum vreau eu”. Or, abia acum se pune problema unei lovituri de stat, cînd se impune majorității voința unei minorități și dorința unui singur om. Nu se mai pune problema unei coabitări. Să coabiteze cei care sunt în majoritate cu cei care sunt minoritari, dar vor să impună condițiile lor? Cred că situația este extrem de complicată, acum”.

”Îl cunosc personal destul de bine pe Traian Băsescu, el vine după opt ani în care a fost numărul unu în țară, în care a tăiat și spînzurat. Astăzi are o motivație în plus să plătească niște polițe și le va plăti…Au fost niște afirmații care pe mine m-au îngrozit, în momentul în care un președinte folosește termenul de ”pușcăriabil” nu știu despre ce coabitare mai este vorba.
Traian Băsescu nu a spus niciodată că vrea să coabiteze, în calitate de președinte al românilor, el doar pune condiții tuturor, inclusiv mass-media” a mai punctat fostul ministru. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998