CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Directorul SRI sustine exploatarea gazelor de sist

2 comentarii / 2620 vizualizări / 28 iulie 2014

Directorul SRI, George Maior, a declarat azi, într-un interviu pentru adevarul.ro, că susține continuarea explorării și exploatării în chestiunea controversată a gazelor de șist, deși a precizat că, personal, nu e neapărat un fan al acestora.

”Sunt şi aici mulţi factori. Pe de o parte, îngrijorarea legitimă a unor segmente ale populaţiei manifestate în zona ecologistă, ONG-uri care cer răspunsuri. Deci e o dimensiune legitimă, generează o dezbatere, dar există şi influenţe externe care s-au manifestat în Bulgaria, unde Chevron a părăsit ideea de a continua cu explorările, există ramificaţii şi la noi. Eu, personal, nu sunt fanul gazelor de şist, dar nici nu pot să închid ochii când există potenţial pe această dimensiune nouă. Eu aş fi în favoarea continuării, să încercăm să ne gândim într-o perspectivă mai amplă de timp, când resursele convenţionale se vor epuiza” a spus Maior. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] Directorul SRI, George Maior, a declarat luni, într-un interviu pentru adevarul.ro, că susține continuarea explorării și exploatării în chestiunea controversată a gazelor de șist, deși a precizat că, personal, nu e neapărat un fan al acestora, relatează inpolitics.ro […]

  2. […] Inpolitics: Directorul SRI sustine exploatarea gazelor de sist […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998