CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Discurs profetic: ”UE sa trateze Moscova cu respect, sa nu mai cedeze diktatelor de la Washington”

11 comentarii / 4627 vizualizări / 31 ianuarie 2022

În octombrie 2015, cel mai înalt personaj din ierarhia europeană, președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a susținut un discurs stupefiant – mai ales că venea la un an de la anexarea Crimeii – și care a produs reacții vulcanice pe întregul continent. Juncker a fost perceput la acea vreme ca un avocat al Rusiei și un adversar al SUA. Poate așa o fi fost, dar avertismentele sale s-au dovedit profetice, iar ceea ce se întîmplă azi între Rusia și Ucraina este analizat exact prin prisma acelor spuse. Un discurs uitat azi, dar care merită reamintit.

Participant la evenimentul „Euro, Rusia, Refugiații – viitorul Uniunii Europene”, derulat în octombrie 2015 la Passau, Germania, președintele C.E. a spus următoarele:

”Europa ar trebui să trateze Moscova cu mai mult respect şi să lucreze pentru ameliorarea relaţiilor cu Rusia, asta în loc să cedeze diktatelor venite de la Washington. Trebuie să facem eforturi pentru a avea o relaţie concretă cu Rusia. Nu este o chestiune sexy, dar aşa trebuie să se întâmple, lucrurile nu mai pot continua astfel…Trebuie să înceteze influenţa SUA asupra relaţiilor dintre UE şi alte ţări. Da, spun cu mare sinceritate acest lucru, trebuie să-i tratăm pe ruşi în mod corect. Din conversaţiile mele cu Putin ştiu că nu acceptă fraze precum cele în care Barak Obama a afirmat că Rusia este o putere regională. Ce vrea să spună asta? Rusia nu poate fi tratată astfel! Rusia vrea să fie tratată de la egal la egal şi, în această privinţă, ruşii au dreptate…nu trebuie să-i împingem din rândul întâi al scenei deoarece, aşa cum am văzut, vor face foarte repede să se vorbească despre ei.”

Cum se constată azi, rușii chiar fac să se vorbescă despre ei și încă la nivel planetar.
Europa nu și-a însușit sfatul conducătorului ei din acea vreme. Șapte ani mai tîrziu, ea se întreabă care va fi prețul de plătit. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Russi nu cred in astfel de „gloante oarbe”, cum e si betivanu asta dintr-un motiv foarte simplu.

  Diplomatia si serviciile lor de informatii stiu cine le este dusman. Stiu ca PPE adica partidu popolarilor ioropeni (si nu numai ei ) este pentru Russia cam cum era germanul NSDAP pentru Uniunea Sovietica.

  Pe fata nazistii ii gratulau pe sovietici, pe la spate pregateau injunghierea lor.

  Russi au aceeasi strategie in relatia lor cu DUSMANUL, indiferent de originea acestuia.

  Calm, tact, diplomatie combinate cu pregatiri minutioase in spatele scenei pentru a-i putea neutraliza la nevoie.

  Cind un asemenea individ ca turmentatu asta incearca sa se bage sub pielea Russilor si sa le cistige increderea fiti siguri ca interesul e unul ascuns si pervers.

  La fel de siguri puteti fi ca Russi cind primesc astfel de „semnale binevoitoare” string mai tare pumnul in manusa de catifea !!!

 2. Vad ca apar tot mai des materiale care il „leaga” pe Boss Putin de cercurile zioniste mondiale.

  Se da de inteles ca Maretul Putin ar fi in aceeasi barca cu globalistii zionisti si ca atitudinea sa anti-occidentala ar fi doar o „masca” sau de fatada

  Intr-un mai vechi articol de pe activenews se dadea drept proba a acestei teorii faptul ca Boss Putin i s-ar fi adresat beslegei imputite jidovesti schwab, klaus schwab cu apelativul „Mai Draga / Draga klaus”

  La fel, se merge pe aceeasi teorie si in cazul lui Boss XI Jinping, care din moment ce a fost invitat sa vorbeasca „video” la WEF s-a considerat ca interventia lui in cadrul Forumului Economic Mondial e o proba imbatabila a „coteriei” China_stapinii lumii

  NIMIC MAI FALS

  Atit Supremul Lider Putin cit si Supremul Lider XI sint 2 politicieni rasati, politicosi care rastalmacesc nitel zicala ” tine-ti dusmanul aproape si prietenii si mai aproape”

  EI APLICA ZICALA :
  „TINE-TI DUSMANUL CIT MAI APROAPE PINA IL SUFOCI”

 3. @Malagamba
  „este pentru Russia cam cum era germanul NSDAP pentru Uniunea Sovietica. ”
  pacaliciule,
  de ribbentrop-molotov ai auzit?!
  (cica ciupeca atomica omoara covidu,
  cum sa fie?).

 4. Besleaga imputita alcoolista Juncker fost sef la Partidu Popolarilor Ioropeni e sluga beslegei imputite jidovesti soros

  Besleaga imputita jidoveasca schwab, seful WEF ( un alt paravan al Banksterilor Jidani ) e o alta sageata a Klanului de Camatari jidovi rothschild.

  Crede cineva ca subumanii de felul astora sint SINCERI cind folosesc limba mieroasa in relatia cu Russia sau Kytaya ?

  NICI VORBA !!!!

  Cind Jidanca Urita Grasa si Imputita nudelman / nuland cere Maretei Kytaya sa rupa legaturile cu Mareata Russia pe motiv de Ukropistan, vedeti panoplia intreaga a perversitatii Jidovilor care recurg la toate stratagemele / teatricalele pentru a-si indeplini planul lor criminal si murdar

  Linguseala e in singele jidanilor, in relatia cu Puternicii Adevarati. Cind nu mai merge cu Linguseala incep amenintarile si diversiunile asa dupa cum procedeaza si Jidanu Binky Blinken, care ce sa vezi?

  E cealalta parte a shekelului jidanesc dupa cum ni se dezvaluie azi:

  https://sputniknews.com/20220130/ukraine-hungary-soros-and-cold-warriors–antony-blinkens-family-ties-1092623529.html

  Besleaga

 5. Intre timp s-a dus Dreaq si „invazia Russiei in Ukropistan”
  Oricit au tipat tembeliziunile jidovesti despre iminenta Atacului Russ, uite ca nu s-a produs. SI NICI NU SE VA PRODUCE

  IN SCHIMB SE VREA UN ATAC BARBAROSSA 2.0 ASUPRA RUSSIEI
  Se zbat mult Jidovii Mondiali sa supuna Mareata Russia. Bogatiile de acolo le-ar asigura supravietuirea pentru ca sistemul lor Monetar Jidovesc bazat pe bani facuti din nimic si din kamatarie,e pe duca

  Tot Trecutu Jidovesc e marcat de divizarea si atitarea Goymilor; crestin american sau german impotriva crestinului rus samd.

  Astazi, subumanu Trudeau, sluga la Jidani si premier al Canadei, bastard al miliardarului cu acelasi nume, se ascunde ca un sobolan ca sa nu dea socoteala pentru impilarea poporului canadian in numele megainselaciunii C19 scornita de Jidovi.
  ASTA E DOAR INCEPUTUL
  SFIRSITUL LUI SI A CELORLALTI SUBUMANI SCLAVI AI JIDOVIMII, DE TEAPA MACROULUI SAU A LUI DRAGHI VA FI SIMILAR CU CEL AL LUI MUSSOLINI

  SOLUTIA PENTRU STIRPIREA GLOBALISMULUI JIDOVESC E ATIT DE SIMPLA:

  E O CHESTIE CARE SE INDREAPTA CU VITEZA SUNETULUI DREPT SPRE FRUNTEA KAMATARILOR CRIMINALI rothschild !!!!

 6. Cam așa e. Romania de exemplu este in momentul de față un stat marionetă unde influența hegemonică americana dar și altele au un cuvânt foarte greu de spus în lucruri care țin exclusiv de noi și de suveranitatea noastră. Politica mare in Romania se va face de acum in colo in funcție de gradul de obediența al celor care aspiră la înalte funcții in stat. La fel preda că deveni covârșitor o sursa de manipulare decat informație.

 7. Printre altele, Capul Mafiei Jidovesti din Romanika este Rabinul Finantelor Romanesti ALIAS
  Moshe Mugurelsohn Isareskowitz sau Isarescoviciu

  este subumanul care a instrainat Aurul Romaniei catre Centrul Financiar Jidovesc de la Londra

  este acelasi subuman care afirma ca RUSSIA nu vrea sa ne dea Aurul pe care Romania l-a trimis la Moscova in WW1.

  MINCIUNA SI TICALOSIE !!!!!!

  Tezaurul Romaniei, sau mare parte din el, a fost expediat din Russia in Amerika , a ajuns in seifurile Jidovimii Mondiale reprezentata de Klanul Jidovesc KHAZAR rothschild drept compensatie pentru „investitiile” colosale pompate in „revolutia” IUDEO – BOLSEVICA din anul 1917

  ASA CA DEGEABA SE ISTERIZEAZA UNII PENTRU „tezauru furat de rusi” ca nu-l vom mai vedea vreodata !! EL E DEMULT IN MAINILE JEGOASE ALA KAMATARILOR JIDANI !!!!!!

  TOTUSI…. prin MIJLOACE SPECIFICE, besleaga imputita Moshe Mugurelsohn Isareskowitz sau Isarescoviciu, va fi „convins” sa spuna ADEVARUL despre cum actioneaza paienjenisul Klanului de Kamatari Jidovi rothschild. La fel si confratii lui, sclavi la Banksterimea Criminala

  E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP SI SPATIU

  #revolt

 8. In vino veritas

 9. […] Participant la evenimentul „Euro, Rusia, Refugiații – viitorul Uniunii Europene”, derulat în octombrie 2015 la Passau, Germania, președintele C.E. a spus următoarele:„Europa ar trebui să trateze Moscova cu mai mult respect şi să lucreze pentru ameliorarea relaţiilor cu Rusia, asta în loc să cedeze diktatelor venite de la Washington. Trebuie să facem eforturi pentru a avea o relaţie concretă cu Rusia. Nu este o chestiune sexy, dar aşa trebuie să se întâmple, lucrurile nu mai pot continua astfel…Trebuie să înceteze influenţa SUA asupra relaţiilor dintre UE şi alte ţări.Da, spun cu mare sinceritate acest lucru, trebuie să-i tratăm pe ruşi în mod corect. Din conversaţiile mele cu Putin ştiu că nu acceptă fraze precum cele în care Barak Obama a afirmat că Rusia este o putere regională. Ce vrea să spună asta? Rusia nu poate fi tratată astfel! Rusia vrea să fie tratată de la egal la egal şi, în această privinţă, ruşii au dreptate…nu trebuie să-i împingem din rândul întâi al scenei deoarece, aşa cum am văzut, vor face foarte repede să se vorbească despre ei.”Cum se constată azi, rușii chiar fac să se vorbescă despre ei și încă la nivel planetar.Europa nu și-a însușit sfatul conducătorului ei din acea vreme. Șapte ani mai tîrziu, ea se întreabă care va fi prețul de plătit. Bogdan Tiberiu IACOBSursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998