CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Disputa in parlament: ”Oprea a trecut de la un partid la altul cu antemergator?”

2 comentarii / 3230 vizualizări / 3 noiembrie 2015

Absența din CV-ul oficial al ministrului de Interne a unei perioade de aproape un deceniu face tot mai multe valuri, PNL cerîndu-i lămuriri prin intermediul unei declarații parlamentare susținute de deputatul Mircea Cazan
”A trebuit să moară un om, ca să aflăm de ce Gabriel Oprea a încălcat frecvent legea. Peste 1.500 de deplasări doar în primele 10 luni ale acestui an, în medie 5 deplasări cu antemergător pe zi. Este de domeniul SF-ului ca într-un minister, fie el şi unul de acţiune, cum este Ministerul de Interne, să existe în 10 luni 1.500 de situaţii deosebite care să impună deplasarea în regim de urgenţă pentru ministrul de resort” afirmă Cazan.

”Sunt foarte multe întrebări pe care procurorii trebuie să i le pună domnului Gabriel Oprea. Sunt foarte multe răspunsuri pe care domnul Gabriel Oprea trebuie să le dea nu numai în faţa procurorilor, ci şi în faţa opiniei publice. În ceea ce mă priveşte, mai aştept de la domnul Gabriel Oprea o serie de lămuriri. Faptul că perioada 1993-2000 nu apare în CV-ul dânsului, se datorează cumva absenţei unui antemergător? Când a trecut de la un partid la altul, de la un guvern la altul, a beneficiat de antemergător?” mai întreabă, retoric și ironic, liberalul. (B.I.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. unde e gunoiul de comentator numit „Perseverent.”? ca uite ce criminali sunt pesedistii lui. s-a pornit valul si nu se mai opreste. psd va dispare

  2. Chestia cu „girofarul” este doar demagogie pentru prostit prostii.

    Zece ani, Basescu a mers cu girofaruri si coloana oficiala la Ciresica sau la revelion.. Si acum, nu de mult, l-am vazut la Tv cu SPP-ul dupa el la restaurant. N-a protestat nimeni ca Base mananca banii poporului, nici Iohannis, nici sluga Blaga, nici Alina Gorghiu, nici „societatea civila”.

    Ati vazut coloana lui Iohannis? Este mai mare decat cea a lui Basescu. Nimeni nu comenteaza. Pare ceva mai normal ca mersul trenurilor.

    Campania mediatica impotriva lui Oprea „cu girofar” are alta explicatie. Dupa o perioada destul de lunga de presiuni pentru ca Oprea sa treaca cu Noul PNL, Iohannis a inteles ca Oprea nu-l va trada pe Ponta, asa cum spera el ca va face orice politician roman sau sas. In consecinta, a dat drumul la mizeriile rasuflate cu girofarul,

    In politica, ca si in viata, proverbul „ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” este foarte actual. Iohannis se face ca nu-l cunoaste. Nu-i nimic, va veni timpul cand va afla si Iohannis ce bine era sa fi fost intelept. Nimic nu este mai perisabil decat succesul in politica.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998