CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Djokovic e aparat de avocati australieni pro-vaccinisti. Care spun ca tenismenul are dreptate

8 comentarii / 4484 vizualizări / 8 ianuarie 2022

Avocații australieni angajați de tenismenul Novak Djokovic au publicat azi documentele înainte instanței în perspectiva procesului de luni, care ar urma să tranșeze situația sportivului. Conform firmei de avocatură, Djokovic are toate acoperirile legale necesare.

Starul tenisului, Novak Djokovic, a primit o scutire de vaccinare pentru a intra în Australia după o infecție cu Covid produsă pe 16 decembrie, spun avocații săi în documentele instanței, conform BBC.

În documentele instanței publicate azi avocații lui Djokovic au spus că jucătorului i s-a acordat o viză temporară de intrare în țară și i-a fost acordată o „exceptare medicală de la vaccinarea Covid” de către Tennis Australia, din cauza infecției sale recente. Documentele precizează că un certificat de scutire consemna că la 14 zile de la testarea pozitivă în decembrie, jucătorul „nu a avut febră sau simptome respiratorii de Covid-19 în ultimele 72 de ore”. Nu a existat niciun anunț prealabil despre infecția lui.
Scutirea lui Djokovic a fost dată de două comisii medicale independente solicitate de Tennis Australia, organismul care conduce evenimentul, și de statul Victoria.

Avocații mai spun că vedeta a fost supusă unor verificări pe aeroportul din Melbourne timp de aproximativ opt ore după sosire și că a avut o comunicare redusă cu ei în acea perioadă.

Ei au mai cerut ca starul, care rămâne în hotelul de detenție pentru imigranți, adesea criticat de refugiați pentru condițiile proaste, să fie mutat într-un „loc de detenție mai potrivit”, care să-i permită să se antreneze înainte de Australian Open.

Foarte interesantă, firma australiană de avocatură care îl apără pe tenismen este atît de pro-vaccinistă, încît luna trecută a anunțat că nu mai lucrează decît cu vaccinați ori persoane scutite de vaccin.

”Am implementat o politică de vaccinare COVID-19. Toți partenerii, angajații, contractanții, clienții, vizitatorii și furnizorii de servicii care accesează birourile și activitățile noastre vor trebui să fie complet vaccinați împotriva COVID-19 sau să aibă o contraindicație medicală acceptată” se arată pe siteul oficial al firmei Hall & Wilcox.

O politică în măsură să sufle vînt în pînzele lui Djokovic și să complice și mai mult lucrurile la Australian Open. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Simbolistica e colosala. Daca Djokovic primește drept de joc, statul de drept din Australia se reabilitează. Sârbul a jucat după regulile stabilite de Tennis Australia și statul Victoria. N-a primit scutirea de la Aleksandar Vucic, ceea ce ,,mult-iubitul și stimatul nostru” cetepe nu poate pricepe. Dar daca Nole joaca, premierul Morrison are șanse mari sa piardă alegerile federale de anul asta.

 2. ctp/ul este cel mai prost ziarisy de pe glob un nesimtit[o placuta suedeza]

  • NU, Mihai, el e dus cu ”pluta” !!!
   Omul e psihopat !

 3. Je suis DJOKOVIC!

 4. CTP este nepot de vipera securista…vierme plin cu venin…daca nu ati inteles de unde i se trage bagarea in seama si vedetismul…un psihopat care iese la vorba, are o carte verde de la tradatorii tarii ca e si el un trantor ..ce a facut el bun in viata lui?! Nimic…SCUIPATI SI UITATI

 5. CTP: o jigodie puturoasa ruginita de atâta idioțenie acumulata in ultimii in15 ani.
  Un guru bolnav de egocentrism bine stipendiat.
  In rest, Nole a câștigat deja în imagine publică mult peste imaginea acestui politizat AO…
  Eu nu as mai calca pe acolo ever, indiferent de soluționarea apelului….
  Bravo Nole!

 6. AUSTRALIA NAPADITA DE FOC, DE CUTREMURE, DE PAIANJENI SI DE VACCINISTI…ACOLO BATE DRACU TOACA ZICI CA E CASA LUI. EPISCOPUL NOSTRU DE ACOLO MIHAIL, FRUMUSEL SI DE TINEREL PROMOVAT DE PREA VIRILUL CASIAN AL GALATIULUI ESTE SI EL DIN COLECTIA CELOR PE CARE II ARE DUMNEZEU IN CATARE. NU MAI ADAUGAM CAT IL MAI PLACEA SI IL OCROTEA IRINEU DOGARU ARHIMANDRITUL SPP-ULUI DE LA COTROCENI…NOVAK CU CRUCEA IN DINTI A TULBURAT CASTELUL LUI SCARAOTCHI…AUSTRALIA ESTE LOCUL ASUPRA CARUIA SE VA REVARSA PEDEAPSA CERULUI CA IN SODOMA SI GOMORA…EVANGHELIA SPUNE CA ACOLO UNDE UN CRESTIN NU E PRIMIT SA ISI SCUTURE SI PRAFUL DE PE TALPILE SALE…..SI PRAFUL SE VA ALEGE DE LOCUL ACELA…AUSTRALIA PREGATESTE-TE SA FII EXEMPLUL CONCRET DE CUM BATE DUMNEZEU NEBUNII CU LIDERI CU TOT…NOVAK A FOST ISPITA PRIN CARE DUMNEZEU I-A INCERCAT PENTRU ULTIMA SANSA…AU PIERDUT-O! Anul acesta Australia va fi taramul pe care il va darama Dumnezeu…o sa vada imbecilii la ce buna vaccinarea spalatilor la creier…FOC LIN IN CAZANELE CU SMOALA DE LA SCARAOTCHI…CINE E SEFUL AUSTRALIEI? REGINA ELISABETA…

 7. Felicitari Patriotului si Nationalistului NO1 din UK, NIGEL FARAGE, pentru vorbele de incurajare adresate lui NOVAX Djokovic

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998