CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

DNA il scapa pe Ponta de-o grija: extremistul Rebega, ras de pe listele Pro Romania

2 comentarii / 2016 vizualizări / 22 martie 2019

Președintele partidului Pro România, a anunțat azi că europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost scos de pe listele de candidați pentru PE după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție în legătură cu fonduri europene, comise în perioada în care era vicepreşedinte al CJ Prahova.
Ponta a explicat, într-o conferință de presă, că speră ca Rebega să-și demonstreze nevinovăția, dar pînă se va întîmpla asta, politicianul nu mai poate fi prezent pe listele partidului.
Trimiterea în judecată a lui Rebega pare mai degrabă o pleașcă decît un ghinion pe capul Pro România, eurodeputatul, pe lîngă un traseist de calibru – a schimbat trei grupuri europene în cinci ani – fiind în actualul mandat un aliat al extremiștilor europeni conduși de Marine Le Pen și un adversar înrăit al cancelarului german Angela Merkel, chestie care ar fi îngreunat în mod cert parcursul european al partidului lui Ponta. De altfel, Rebega s-a ocupat de aducerea lui Le Pen în România, acum trei ani, la o conferință internațională de unde politicianul francez a lasant o serie de critici la adresa forurilor de la Bruxelles. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Grija? Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

    • Păi, și nu te adapi tu din cupa muiei PSD și PNL cu un USRI la 98%?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998