CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9459 RON DOWN | 1 USD = 4.6730 RON DOWN | 1 GBP = 5.7464 RON DOWN

”Doctorul” CTP – lasat la vatra de Digi pentru ca a criticat fakeul lui Prelipceanu

9 comentarii / 2960 vizualizări / 7 iunie 2022

Reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu anunță că a fost dat afară de la Digi 24 după ce a criticat, vineri seara, în emisiunea ”Cap limpede”, fake-ul grosolan difuzat de Cosmin Prelipceanu cu un așa zis recrut rus înrăit care era, de fapt, un tînăr supărat pe muzică. ”Diagnosticul – mai dăunător decât boala” a scris gazetarul pe Facebook, punctînd, sarcastic, că nu autorul gafei a fost sancționat, ci doar cel care a luat atitudine, pe bună dreptate, față de fake.

”Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.
Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.
Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu” anunță CTP pe Facebook.

Nu ar fi fost o problemă ca postul TV să-l dea afară pentru eventuală slabă audiență la public, pentru prestații neconvingătoare ori pentru derapaje verbale, destul de specifice lui CTP.
Dar nu.
El a fost dat afară pentru o atitudine de bun simț, revolta față de unul dintre cele mai grosolane fake-uri de presă de la invazia Rusiei în Ucraina pînă azi.

CTP fusese deja prevenit că de ”el comandante” Prelipceanu nu te atingi nici cu o floare.
În 2019, după ce l-a criticat pe moderator pentru modul în care se comportase într-un interviu, CTP a fost luat de ceafă și azvîrlit din emisiunea ”Jurnal de seară”, unde era invitatul permanent al lui Prelipceanu, într-o altă emisiune, ”Cap limpede”.
Acum a recidivat înainte de prescripție și de reabilitare, așa că l-au azvîrlit de tot. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Acum cateva zile, ROMANIA TV se lăuda ca a inregistrat o mare audienta, fiind intrecuta numai de DIGI. Ambele televiziuni, la care as adauga si ANTENA 3, sunt de fapt campioane la stiri false, fake-news-uri, alerte aiurea, emisiuni deplorabile. Daca te uiti la mult laudata audienta, realizezi ca nu e nimic remarcabil. Pentru o tara cu 19 milioane de locuitori, un public de 200.000 – 300.000 persoane nu reprezinta mare lucru. Asadar, fake-urile aduc audienta, nu adevarul.

 2. Asa este! Acest dusman al neamului DIGI merita sa dispara!
  Cum sa-si permita sa le ia apararea rusilor si lui Putin spunand ca ”SRI vrea să fie mai tare decât Securitatea”.?!
  Atata timp cat “partidul unic aflat la putere dorește să aibă serviciile în mână ca pe o unealtă” iar scopul final al acestor texte de lege „este să redea SRI-ului funcția fundamentală a Securității”, care era „să controleze starea de spirit, opinia maselor, să identifice și să juguleze curentele împotriva regimului”, noua tuturor trebuie sa ne fie cat se poate de clar ca CTPul ACUZA pe NEDREPT si se alatura propagandei ruse. Rusine sa-ti fie!

 3. & L-au prins cu treaba nefăcută, cu materiale vechi, deși lucra pentru emisiunea ,,Cap Limpede”, ? A anunțat în emisiune că are importante întârzieri la ,,spălarea de creieri” , cum semai exprima CTP, la postul pentru care lucra, ?

 4. & Munca la patron nu e ca la comuniști, ? L-au angajat ăia de la DIGI să le ,,spele creierii” și a ieșit cu declarații la emisiune că au vechituri , ? S-or fi gândit și că solicită și vreo renegociere de salariu, în astfel de vremuri, ?

 5. Ne bucuram ca s a eliberat. Atatea analize pertinente, atata incrancenare, pe bietul – reputatul bard al natiunii..
  Digi – pe voi si asa nu va apasa audientele. Finantare de la buget – coane Fanica..

 6. & Erau vremuri când mai mergea și cu Ursu, să scoată un ban, ? Ursu i l-au luat ăia de la Antena 3 , ?

 7. & La Digi ca la Digi, însă nu-i plac „vechiturile”, ?

 8. CEA MAI ABJECTA INSECTA POSIBILA CE BAZAIA IN JURUL GRAMEZII DE RAHAT..DE UNDE SE HRANEA. NEPOTUL GENERALULUI SECURIST IULIAN VLAD A SLUJIT TOTI INFRACTORII CARE AU JEFUIT ROMANIA, I-A SPALAT IN DOS, LE-A PUS CORONITA PE CAPETE CA AL LUI, SCRASNIND DIN DINTI SI CREZANDU-SE SPECIALIST IN TOATE, ACEASTA LICHEA ORDINARA ARE O AVERE PE O TEMELIE DE RAHAT…NICI BARBAT, NICI DOMN, NICI DIPLOMAT, NICI SEXY, NICI GENEROS, NICI RESPECTUOS…O SCARNAVIECARE A POLUAT TOT CE A ATINS. CAND DUMITRU TINU AFOST OMORAT CA UN CAINE…ACEASTA SCARNAVIE A FOST PRIMUL LA IMPARTEALA..SI TACUTA CORINA DRAGOTESCU…DUMNEZEU FACE INTOTDEAUNA DREPTATE…SI CELOR VII SI CELOR MORTI! O LEPRA MAI PUTIN PE COCOASA ROMANIEI! SCUIPATI SI AFURISITI PE ACEASTA SATANA, CA NU S-A PIERDUT DECAT TIMPUL SI INCREDEREA IN PRESA …MOGULI, JEGURI, TUTE, CURVISTINELE LUI SAU A LUI…TOATA PRESA SCRIE DUPA DICTARE…NU MAI MUNCESTE SI NICI GANDESTE NIMENI. PANA SI MIREL CUREA CARE ISI AGATA SINGUR MEDALII, PROSTESTE LUMEA CU PAREREA LUI DE CIOCARLAN…DESPRE CE SCRIERE A TRAS AVOCATA ELIZA ENE CORBRANU, DIN EXPERIENTA EI. ADICA BEA SI MANCA LA INFRA TORI, LE LUA PIELEA SI MILIONUL DE EURO, APOI SOTUL, CICA AVOCAT AL LUI BASESCU TRAGEA SFORILE IN D.N.A CU CLAUDIU DUMITRESCU…SI FIXAU MERCURIARUL CA IL SCAPA PE MIHAESCU, PE NELU IORDACHE…SI SOTII ENE CORBEANU PRIVEAU CUM CADRAU GRATIILE PESTE CEI PE CARE I-AU VAMUIT.HOTI LA HOTI NU FAC RECLAMATII…SI UITE ASA PROASTA SE CREDE SCRIITOARE SI HOTUL, SACERDOT. A LATRAT VREODATA C.T.P. DESPRE SPAGARAIA DIN D.N.A. SI D.I.I.C.O.T ?! AVERILE PROCURORILOR? NU AVEA CUM…NAIMIT SA LATRE LA CINE II ARATSU STAPANII…SIKTIR SCRIBI SI LATRAI DE 2 PARALE…SUNTETI SI MURITI PUPATORI IN KUR…NIMIC ALTCEVA!

 9. Cum-necum, acest Prelipceanu tot un ratat rămâne. Netelegenic, fără charisma, slab pregătit. Va fi foarte curând trimis la lada de gunoi. Acolo unde ii este, de fapt, locul. TE l

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.