CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dom’ președinte isi scurteaza pretentiile

10 comentarii / 4025 vizualizări / 29 mai 2019

”Dacă românii vor veni la vot și vor spune că nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat să acționăm. Imediat, a doua zi!(…)De data asta, există șansa unei schimbări reale! Semnalul, dragii mei, se va da pe 26 mai la referendum și la europarlamentare(…)Există căi democratice, există soluții pentru România. Știu care sunt aceste soluții, știu cum să le pun în practică, dar, în tot acest demers, dragii mei, am nevoie de votul românilor.”

Așa grăit-a președintele Klaus Iohannis pe 25 aprilie, la Cotroceni.

În seara alegerilor, după victoria asupra PSD în alegeri, și la referendum, a decretat: ”E clar că acest accident al democrației românești care e guvernarea PSD trebuie să dispară în urma acestui rezultat. Guvernul PSD trebuie să plece”.
A doua zi a fost liniște.
A treia zi a fost plecat la Bruxelles.
A patra zi a devenit mai rezonabil: nu mai cere decît demisiile a doi miniștri. ”Cei care nu au organizat corespunzător alegerile, sau chiar intenționat prost, trebuie să plătească cu funcția. Solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a ministrului de Interne!”
O declarație scurtă, pentru că trei sferturi de oră mai tîrziu era programat un eveniment major: lansarea cărții sale la Bookfest. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

  1. Tot parnosu’ conteaza, da’o’n branza de politica si de binele cetateanului!

  2. Barbat adevarat Herr Klaus!

  3. Super tare!
    :)))))

  4. Guvernul nu trebuie sa plece, pentru ca acestea au fost alegeri pentru cloaca UE, fara legatura cu alegerile pentru Parlamentul Romaniei. Guvernul sa fie dat jos, printr-o motiune de cenzura, daca ii tin voturile pe contestatari. Deocamdata, guvernul este sustinut de o majoritate. S-a vazut asta la Camera Deputatilor unde turcana nu a fost aleasa. A ramas sa behaie a paguba.

    • Multumim pentru precizari doamna Livia. In sfarsit am inteles si noi.

      • E vremea să vine să guvernez.

        • Ba plus bien punetiva poftele intr-un cui. Nous laissons prostii la guvernere si attandons election generale

          • Prin asta subliniem amia o-ară câtă grije ne fute de țară. :)))))))))))))))

  5. E ciudat ca atat presedintia cat si comentatorii favorabili opozitiei o protejeaza pe doamna PM, trevcand sub tacere un episod pe cat de recent pe atat de evident.
    In dreptul Vioricai Dancila trebuie sa asezam si razgandeala ei privind neparticiparea la referendum. Prim ministrul Romaniei a mizat gresit, dar mai important, a facut-o si illegal, alaturandu-se pe fata luptei impotriva justitiei. A crezut ca rezultatul va fi pe muchie de cutit, dar a luat o ditamai teapa. In partea ailalta, a mai luat si o placuta suedeza, oteloasa ca sarma Gabrielei Firea.

    • Vorbești despre elitistul MuiePSD al aceluiași STS?
      Cum poate fi o opțiune personală o acțiune ilegală? Ne scrii din Hanoi?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998