CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Domnul Traian si familia sa

0 comentarii / 1688 vizualizări / 20 aprilie 2011

Eu nu stiu daca se va confirma sau nu ultima stire de presa conform careia doamna Maria Basescu, sotia Presedintelui, este verisoara cu faimosul Mihai Necolaiciuc. Cel proaspat rejectat in Romania. Si nici nu cred ca este foarte important. Decat, cel mult, in masura in care respectivul domn Necolaiciuc a ajuns la cascavalul din care s-a infruptat atat de copios prin intermediul unei proptele de familie.

Subiectul in sine, insa, nu ma poate impiedica sa ma gandesc la un vechi proverb romanesc: spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti. Asa ca astazi ma voi referi la ciudata familie prezidentiala.
Daca Necolaiciuc e var sau nu cu doamna Maria Basescu, e relativ neimportant. Dar important cu adevarat este faptul ca acest domn s-a catarat si a fost mentinut intr-o importanta functie pe spinarea unei “familii”, in sensul larg al cuvantului, care poarta blazonul lui Traian Basescu. El a ajuns jupan la CFR Marfa sub mandatul de ministru al Transporturilor detinut de Traian Basescu si si-a consolidat pozitia, statutul si standardul de viata cat timp portofoliul Transporturilor a fost detinut de o apropiata a lui Traian Basescu, doamna Anca Boagiu. Ma refer la fosta tura de ministeriat. Sub Miron Mitrea, Necolaiciuc si-a pierdut mandatul de sef la CFR.
Intre timp, daca ceea ce au descoperit procurorii este adevarat, el a creat prejudicii exorbitante acestei institutii de stat. Este vorba de sute de milioane de euro. Printr-o metoda pe cat de simpla, pe atat de ticaloasa. A creat stocuri uriase, achizitionand, pentru zeci de ani, la preturi nesimtit de mari, adica la suprapreturi, sute de nimicuri. Necolaiciuc nu putea sa faca ani la rand asemenea operatii fara stirea sefilor sai. El a avut aprobarea “familiei”. Iar in fruntea familiei s-a aflat domnul Traian. (Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998