CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dupa 9 ani pe post – Doru Braia, concediat cu scandal de la N24 Plus

0 comentarii / 3902 vizualizări / 9 iulie 2014

Realizatorul emisiunii ”Talk șoc” de la N24 Plus, Doru Braia, își caută de lucru după o despărțire cu scandal de postul amintit, generată de un incident neobișnuit petrecut ieri.

”Astazi mi s-a întâmplat ceva de neimaginat” a scris realizatorul pe pagina lui de Facebook, relatînd că, în plină emisiune, s-a trezit abandonat de producătoare, care a părăsit regia, lăsîndu-l să ducă tot greul pe umeri.

Ulterior, Braia a aflat motivul dispariției acesteia:

„M-a chemat șeful, pentru detaliile deplasării unei echipe la Oradea”. „Șeful”, adică directorul-general al posturilor NAȚIONAL, un anume Călin Popa, care stia ca, in acel moment, se realiza o emisiune a carei producatoare tocmai o convocase (profesionalism, dom’le, ce mai!). Si a mai reținut-o si peste o ora!…

Stiindu-l un ageamiu norocos (parca ar fi singurul!) intr-ale Televiziunii, m-am dus la biroul lui, gatuit pur si simplu de nervi. Va redau dialogul:

Doru Braia: „Sper sa fie prima si ultima oara cand se întâmpla asa ceva, inadmisibil!”.

Călin Popa: „Dar ce?! N-a rămas nimeni acolo?!”

Doru Braia: „Asa ceva nu se face! Sa scoateti o producatoare din plină desfășurare a unei emisiuni! Cei care au rămas nici nu stiau ce sa facă! Se putea perfecta deplasarea la Oradea si cu o ora înaintea emisiunii sau dupa ce se termina”.

Călin Popa: „Ce?!?! Imi cereti mie socoteala?! Parasiti imediat acest birou!!! (congestionat la fata, se ridica si-mi deschide usa, sa ies). Si am sa ma gandesc sa va scot din grila!”.

Doru Braia (din nou blocat): „Bine!”. (si am ieșit)

Prin urmare, dragii mei, sunt obligat, dupa cum se vede, sa-mi caut, dupa 9 ani(!), un alt post TV, la care sa ma revedeți, daca doriți, dar si la care sa (mai) pot realiza expunerea SINCERITĂȚII pe un ecran TV” mai scrie fostul angajat al fraților Micula.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998